Звездите запазиха по-добрите си тоалети за след “Оскарите”

По-добрите звездни визии от “Оскарите” и тази година бяха запазени за афтърпартито.

На празненството, на което домакини бяха Vanity Fair, гостите проявиха повече дързост и показаха разнообразие, докато червеният килим на самите награди бе по-скоро консервативен. В голяма степен това е разбираемо, тъй като никоя звезда не иска да поема излишни рискове и да попадне в списъка на най-зле облечените след най-важната церемония в света на киното.

Афтърът обаче дава възможност за една идея повече експерименти. Прекрасни визии видяхме от Дженифър Лопес, Джесика Алба, Лесли Ман и още актриси, а супермоделите Адриана Лима, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Сара Сампайо добавиха огромна доза бляскав сексапил към вечерта. 

А гафовете?

В тази категория бихме сложили твърде разголените визии на Зоуи Кравиц, която се появи само по пола и сутиен, късата и щедро деколтирана рокля на Клои Севини и роклята на Кендал Дженър, която на практика разкриваше целите й бедра и част от задните й части. Ефектно, но определено предсказуемо – на повечето червени килими напоследък Кендал отново и отново разчита на голотата, както направи с почти голи гърди на Британските модни награди.

Най-добре облечените звезди на Оскарите

Лейди Гага с един от най-големите диаманти в света

 

Fashion GalleryPopular