Вкусно обобщение за 2020: Най-добрите ни рецепти за годината

Разгледайте ги и си откраднете някоя от рецептите, подходяща за новогодишната вечер.

Отива си годината, в която всички станахме професионални готвачи и прекарахме мнооого време в домашната кухня. За да отпразнуваме края на 2020-та, събрахме някои от най-добрите ни рецепти, които ни вдъхновиха да се развихрим с интересни, но лесни ястия. Повечето от тях са здравословни, така че ако се притеснявате за фигурата около празниците, те няма да ви попречат… и все пак подчертаваме думата “повечето”.

3 идеи за здравословен обяд под 300 калории

Лесни основни ястия за всеки повод

Личи си, че в нашия отбор сме фенове на бързите за приготвяне ястия, които обаче не са ощетени откъм вкуса си. Затова и повечето от най-добрите ни предложения могат да бъдат готови в рамките на половин час – като например тези три 30-минутни супи или лесната рецепта за паста, която може да бъде на масата ни само след 15 минути.

Наздраве с най-добрите ни коктейли

Навреме за новогодишната вечер припомняме най-вкусните и здравословни коктейли, с които ви запознахме тази година.

Съвсем тематични са нискокалоричните ни коледни коктейли с малко съставкино ако предпочитате безалкохолните напитки, също имаме няколко рецепти за вас.

Рецепти от трапезата на звездите

Както винаги, се повлияхме от любимите известни личности и потърсихме най-добрите им рецепти.

От кростините с пиле и авокадо на Ева Лонгория, през самосите от книгата с рецепти на Меган Маркъл, до веган сладките на Карли Клос.

Вижте и най-доброто от нас през 2019 година

Здравословните ни салати

За всички, които смятат, че салатата не може да бъде основно ястие, защото е твърде “скучно и безвкусно”, сме подготвили тези рецепти. Дали ще изпробвате салатата, пълна със суперхрани, или тази с кускус и сьомга, едно е сигурно – ще се убедите, че салатата може да бъде както вкусна, така и здравословна.

Струва си да ви препоръчаме и нашите идеи за зимни салати.  

Любимите десерти, но без угризенията

И понеже няма как да завършим една трапеза без подходящия десерт, най-голяма част от предложенията ни са в категорията сладкиши. Погрижихме се да потърсим по-здравословни алтернативи на любимите ни десерти, за да им се наслаждаваме без угризения.

Перфектен пример е здравословната торта Гараш или обновената рецепта на известните барчета “милионер”. Други малко по-различни рецепти бяха тези с тахан и малко други съставки, както и шоколадовото брауни, което е с по-малко от 100 калории на парче. 

Приятно готвене!

3 идеи за лесни за приготвяне здравословни закуски със сезонни продукти

Hero SliderPopular