Манията по маникюра на Дуа Липа

Пресилена, цветна и обогатена с уникални детайли – ноктопластиката на Дуа Липа днес е главен герой сред маникюра на мнозина. И става все по-viral в интернет пространството. Певицата никога не следва тенденциите, а само собствените си възприятия. Това е и причината тя да бъде винаги ослепителна и различна от останалите.

Дуа Липа обича да си играе с контрастите на основните цветове, а защо не и с неоновите нюанси. Звездата вече се превръща не просто в главен герой на музикалната сцена, благодарение на известните си дуети като този с Елтън Джон, но и благодарение на стила си, който оставя отпечатък както на сцената, така и в ежедневието.

Факт е, че бялата й рокля на сватбата на Jacquemus ни остави без думи, особено що се отнася до избора на цвят. Но истината е, че красотата на певицата е непрекъснат източник на вдъхновение. От страничния бретон до днешния й маникюр. И всичко това в стила на 2000-те.

Ноктопластиката на Дуа Липа

Знаменитостите знаят много добре, че за стилния маникюр от съществено значение е изборът на най-добрия маникюрист. Затова хитовата певица повери ноктопластиката си на Мей Каваджири, известна в Instagram като @nailsbymei.

Маникюристката от Япония обича да създава преувеличени и екстравагантни нокти, точно като тези на певицата. Е, сега Дуа Липа избра лъскава черна основа, към която е добавен ръчно изработен дизайн, представляващ неоново жълта верига.

Комбинация, която напомня за ексцентричния стил от първото десетилетие на 2000-те. А малките бели щрихи правят финалната визия още по-ярка.

Особено внимание трябва да обърнем и на формата на ноктите, която демонстрира как след сезона на квадратния маникюр, сега е време за по-нежни и овални форми.

Именно това е и формата, която лесно се адаптира към всеки тип пръсти, като ги прави по-тънки, фини и издължени. Овалът позволява да се носи както на къс, така и на дълъг маникюр, минимизирайки възможността от счупване.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кокетната естетика, вдъхновена от Лана Дел Рей