Дуа Липа отново в бяло на сватба

На 27 август във Франция, Саймън Порте от Jacquemus и предприемачът Марко Маестри направиха своите съдбовни обещания, заобиколени от скъпи приятели, колеги и роднини. Сред тях бяха Тина Кунаки, Диди Стоун, Амина Муади и Дуа Липа.

В паузата на световното си турне, което ще я отведе в Латинска Америка, Австралия и Нова Зеландия през есента, Дуа Липа привлече вниманието на фотографите с елегантна бяла рокля. Певицата отново разчупи всички табута, свързани с облеклото на гостите на церемонията. Признаваме си, че определено знае как да го направи.

Дългата бяла рокля, носена от британската певица на сватбата на Jacquemus, се характеризира със силует на русалка в много лека прозрачна материя, която нежно обгръща тялото. Украсена с бродерии и флорални апликации, роклята с цепка нарушава всички правила на официалния дрескод.

Асиметричните обеци Le Papier, създадени в любоптина форма, наподобяваща морска звезда, сандалите Camarague от светла кожа и черна чанта La Vague, допълват цялостната визия на суперзвездата.

Дуа Липа не нарушава сватбения дрескод за първи път

Поканена на сватбата на близки приятели, изпълнителката на хита „Levitating“ срази интернет пространството с блестяща сребристо-бяла рокля, изцяло покрита с пера и пайети.

Интересното за сватбата на Саймън Порте, е че и други приятели, музи и колеги, които пристигнаха във Франция за повода, също бяха в бели аутфити от колекцията Le Papier /създадена в сътрудничество с Nike/.

Новите правила, зададени от популярните лица в модния свят, определено създават изцяло нов тренд на сватбените церемонии. Такъв, какъвто не сме и предполагали, че може да съществува.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дуа Липа променя стила си