Beauty : Съвети & тенденции24 ОКТОМВРИ 2022

Манията по маникюра на Дуа Липа

Няма как да не забележим ноктопластиката на суперзвездата.

Пресилена, цветна и обогатена с уникални детайли – ноктопластиката на Дуа Липа днес е главен герой сред маникюра на мнозина. И става все по-viral в интернет пространството. Певицата никога не следва тенденциите, а само собствените си възприятия. Това е и причината тя да бъде винаги ослепителна и различна от останалите.

Певицата никога не следва тенденциите, а само собствените си възприятия. Това е и причината тя да бъде винаги ослепителна и различна от останалите.

Дуа Липа обича да си играе с контрастите на основните цветове, а защо не и с неоновите нюанси. Звездата вече се превръща не просто в главен герой на музикалната сцена, благодарение на известните си дуети като този с Елтън Джон, но и благодарение на стила си, който оставя отпечатък както на сцената, така и в ежедневието.

Факт е, че бялата й рокля на сватбата на Jacquemus ни остави без думи, особено що се отнася до избора на цвят. Но истината е, че красотата на певицата е непрекъснат източник на вдъхновение. От страничния бретон до днешния й маникюр. И всичко това в стила на 2000-те.

Факт е, че бялата й рокля на сватбата на Jacquemus ни остави без думи, особено що се отнася до избора на цвят.

Ноктопластиката на Дуа Липа

Знаменитостите знаят много добре, че за стилния маникюр от съществено значение е изборът на най-добрия маникюрист. Затова хитовата певица повери ноктопластиката си на Мей Каваджири, известна в Instagram като @nailsbymei.

Маникюристката от Япония обича да създава преувеличени и екстравагантни нокти, точно като тези на певицата. Е, сега Дуа Липа избра лъскава черна основа, към която е добавен ръчно изработен дизайн, представляващ неоново жълта верига.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Комбинация, която напомня за ексцентричния стил от първото десетилетие на 2000-те. А малките бели щрихи правят финалната визия още по-ярка.

Особено внимание трябва да обърнем и на формата на ноктите, която демонстрира как след сезона на квадратния маникюр, сега е време за по-нежни и овални форми.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Именно това е и формата, която лесно се адаптира към всеки тип пръсти, като ги прави по-тънки, фини и издължени. Овалът позволява да се носи както на къс, така и на дълъг маникюр, минимизирайки възможността от счупване.

Именно това е и формата, която лесно се адаптира към всеки тип пръсти, като ги прави по-тънки, фини и издължени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кокетната естетика, вдъхновена от Лана Дел Рей

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Как да поправим маникюра си за една минута?
Съвети & тенденции27 ЯНУАРИ 2023

Как да поправим маникюра си за една минута?

Тази информация е за всички онези, които вече не броят моментите, когато нетърпеливи да чакат, са развалили лака си за нокти дори преди да е изсъхнал.

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация
Съвети & тенденции20 ЯНУАРИ 2023

Черно и бяло: Емблематичната класическа комбинация

Тези толкова контрастни, но и взаимно допълващи се цветове са подходящи за всеки сезон.

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“
Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2023

Всичко за стилните визии в „Emily in Paris“

Не можем да скрием, че в любимия сериал, освен че се радваме на харизматичните герои, ние също се наслаждаваме и на модата.

Маникюрът на месец януари 2023 г.: Винтидж в червено
Съвети & тенденции06 ЯНУАРИ 2023

Маникюрът на месец януари 2023 г.: Винтидж в червено

И, да, тенденцията е вдъхновена от героинята, изиграна от Оливия Уайлд в „Don’t Worry Darling“.