За зодия Рак семейството е всичко

9. Имат страхотна памет. Както за хубавото, така и за лошото. Никога няма да забравят рожден ден или годишнина, но няма да забравят и лошата дума или предателството.

10. Уважават чувствата ви. Вашите приятели или половинката ви от зодия Рак винаги ще зачитат вашите емоции. Тъй като самите те са мнителни и свръхчувствителни, познават добре чувството да си наранен, самотен, обиден. Затова внимават особено много да не причинят лошо на другите. И не са склонни да омаловажават емоциите ви – каквото и да ви се случва, няма да махнат с ръка и да сменят темата, а ще ви изслушат и ще ви предложат искрено съчувствие.

Какви са мъжете в любовта според зодията им

11. Имат нужда от любов, за да се наслаждават на секса. Чувството, че познават някого добре и могат да му се доверят, за Раците е най-важната съставка за хубав секс. Еднократните забежки и аферите без обвързване не са нещо, което може да ги направи щастливи. Не правят секс “за спорта”, както например Скорпион или Стрелец. Но когато с партньор, който ги кара да се чувстват обичани, се отпускат и показват страстната си и чувствена страна.