Какво трябва да знаете, ако имате връзка с мъж Скорпион

Ако сте влюбена в мъж от зодия Скорпион, очаква ви вълнуващо, но невинаги лесно приключение.

Скорпионите могат да бъдат най-страстните и отдадени партньори на света. Те обаче имат и своята тъмна страна, където властват ревността, недоверието и желанието за контрол.

Как да опитомите този упорит, емоционален и сложен характер? Ще ви е от полза да се запознаете с тези основни истини за това какъв е Скорпионът в любовта!

1. Мъжът Скорпион се доверява много трудно
От всичко на света, той най-много мрази да се чувства уязвим. Затова не се доверява просто така – трябва да положите сериозни усилия да се докажете, за да спечелите доверието му.

Този първоначален изпитателен етап може да ви се стори уморителен, както и да ви остави с усещането, че вашият Скорпион е студен, държи ви на дистанция и може би не е достатъчно заинтересован (Ако се колебаете за намеренията му, непременно прочетете това – точно две неща издават със сигурност дали един мъж ви харесва!) Но истината е, че няма как да прескочите тази фаза. Просто бъдете винаги честна с него и му дайте време да се убеди в лоялността ви.

2. По-добре е да го оставите той да води
Нетипично е за Скорпиона да се остави да бъде контролиран. Това важи с пълна сила и в любовта. Така че се пригответе да му отстъпите лидерската роля във връзката ви от самото начало. Това не означава да се държите като безволево и зависимо дете, но все пак трябва да се “подчините” пред неговия авторитет.


Ако пък попадате в категорията на властните жени, които не търпят чуждо мнение, помислете пак дали си струва да се обвързвате с мъж точно от този знак!

3. Скорпионът има нужда от партньор… но и от независимост
Това противоречие е част от причините Скорпионите да бъдат определяни като трудни мъже за връзка. Те са страстни и сексуални и се чувстват най-добре, когато имат партньорка. Но в същото време са достатъчно уверени в себе си, за да не се стремят отчаяно към компанията ви. Обичат да прекарват време насаме със себе си.

Tова са зодиите, които са най-трудни за връзка

4. Истината е над всичко
Най-бързият начин да накарате Скорпиона да ви обърне гръб е да се опитате да го излъжете. Няма друг знак, който да мрази измамата повече от него. При това, Скорпионът е толкова интелигентен и интуитивен, че нямате никакъв шанс да го преметнете.

Затова, запомнете – да казвате винаги истината е най-добрата стратегия с него.


5. Той е силно сексуален

Скорпионът има славата на най-потентният любовник в целия зодиак. Либидото му е силно, а фантазията му не се спира пред никакви табута.

И както вече казахме, Скорпионът обича да държи контрола в свои ръце, а в спалнята това означава, че с него изненадите никога не свършват! Пригответе се да му се отдадете напълно и да се отървете от всякаква излишна срамежливост.

Защо зодия Овен са най-забавните любовници

6. За него вие сте негова собственост
Скорпионът харесва усещането да “притежава” една жена. Това крепи доверието му, както и сексуалния му интерес.

Прекалено свободолюбивите дами, чиито емоции и настроения непрестанно лъкатушат, едва ли ще се задържат дълго до Скорпиона. Обвържете ли се с него, забравете за всякакви безобидни флиртове и се откажете от навика отвреме-навреме да излизате на обяд с бившия.

Добрата новина е, че Скорпионът е обсебващ, но и истински закрилник. Ако му се посветите изцяло, той ще ви се отблагодари с пълната си подкрепа и ще е готов във всеки един момент да мине през огън и вода за вас.