За зодия Рак семейството е всичко

5. Смяната на настроенията тормози и нас самите. Управлявани от Луната,. Раците са емоционални и настроенията им са като виенско колело – ту нагоре, ту надолу. Това не е нещо, на което нарочно подлагат близките си. Рачешката емоционална въртележка е объркваща и изтощителна и за самите Раци. Как да се справите? С много такт и уважение и никога с грубост. Понякога Раците имат нужда от малко повече време, за да си възвърнат равновесието, ако са били наранени или ядосани.

6. Изневярата е непростима. Лоялни до мозъка на костите си, Раците не прощават изневяра. За тях това е върховното предателство. Случи ли им се, този човек повече никога няма да има същото място в сърцето им.

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

7. Имат нужда от сигурност. Модерните форми на взаимоотношения, като отворените връзки, не минават тук. Раците са традиционалисти, имат нужда от сигурност и от това да могат да се отдадат изцяло на един човек.

8. Грижовни са. Както казахме, Раците са управлявани от Луната, която в астрологията символизира майчинското начало. Те притежават инстинкт да обгрижват. И когато им дадете възможност да го правят, им помагате да се чувстват добре.