За зодия Рак семейството е всичко

Днес ви представяме 11 важни факта, които най-точно описват Раците.

За тях със сигурност сте чували, че са свръхчувствителни, често са срамежливи, много емоционални. Типичният Рак е интровертен и независимо дали се държи като душата на компанията, вътре в себе си е ревнив към собствените си чувства и много внимава да ги опази. 

Какво още е важно да знаем за тази зодия?

1. Ревността е сериозен проблем. Дори да нямат никаква логична причина да се чувстват застрашени, за Раците е типично да изпитват ревност. Това чувство изключително много ги тормози. Ако сте мъж, вашата приятелка Рак едва ли ще се зарадва, че с бившата сте се видяли случайно и сте седнали на по кафенце.

2. Перфектната романтична среща е вкъщи. Вместо в шумно заведение, Раците много по-лесно ще се отпуснат в уюта на собствения си дом. Няма да имат нищо против сами да сготвят предястие, основно и десерт. Но все пак предложете заедно да вдигнете масата след това – ще получите бонус точки.

4 са зодиите, които винаги казват истината

3. Нищо не е по-важно от семейството. Няма начин да се обвържат с някой, когото роднините им не одобряват. И винаги, какъвто и да е начинът им на живот, ще намират време за родителите и другите си близки. За всеки Рак семейството е огромен приоритет.


4. Имат нужда да бъдат окуражавани. Раците много често се измъчват от чувство на несигурност. Най-добре им е с партньор, който умее да изразява ясно чувствата си – както с действия, така и с думи. Ако не демонстрира редовно любовта си, Ракът непременно започва да се пита дали изобщо е обичан.