Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Лъв
Жененият Лъв държи много на семейството и сигурността, но това не го спира да флиртува. Той се нуждае от постоянно обожание и младите, сексапилни момичета, които се поддават на чара му, са задължителна храна за егото. Ако се спре на вас, лесно може да ви накара да се влюбите, защото е чаровен и щедър. Но в никакъв случай не е глупав и трудно може да се поддаде на манипулации. Ако изобщо му мине през ума да изостави съпругата си, няма да е заради вас, а защото е обмислил добре тази стъпка по други причини.

11 важни истини за връзката със зодия Лъв

Дева
За него извънбрачните връзки са нещо нетипично, освен ако в рождения му хороскоп няма други силни влияния, които да го тласкат към обратното. Девите са традиционалисти и толкова държат на чесността, че не биха издържали дълго време на напрежението от това да мамят семейството си. Практични са, стремят се с всички сили да запазят постигнатото. Ако си позволи забежка, вероятно ще е за кратко, преди отново да се върне към познатата рутина. Препоръчваме ви: Как трябва да обичате една Дева

Везни
Везните са големи романтици и любовчии. Не е изненада, ако се окажат оплетени в паралелна връзка. Ако нещо съществено липсва в брака им, те по-скоро ще открият своето тайно бягство с друга жена, отколкото да говорят за проблема открито, тъй като мразят да причиняват болка и не понасят скандалите. Все пак, ако се влюбят, е възможно да сложат край на брака си. Тогава ще искат веднага да се впуснат в нови сериозни отношения – те не понасят да бъдат сами. Ако това се случи, вие трябва да сте гласът на разума и да го убедите да не прибързва.

Скорпион
Мъжът Скорпион е много верен, когато всичко в брака върви добре и когато получава достатъчно вълнуващ секс у дома. Но ако страстта започне да утихва, той става друг човек. Доста е безскрупулен, когато си набележи някоя жена за сексуална афера. Магнетичен е и лесно може да ви оплете в мрежите си, след което да прави най-умопомрачителния секс с вас… и да ви обърне гръб. Ще вземе без жал това, от което се нуждае, но не се заблуждавайте – той има силно собственическо чувство към съпругата си и е почти немислимо да се откаже от нея.

Какво трябва да знаете, ако имате връзка с мъж Скорпион