Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Връзката с женен мъж винаги е движение по ръба на бръснача. Рискът поне един от замесените да пострада сериозно е огромен.

Наясно сме обаче и с това, че се случва. При това – често. Тогава жената започва да се измъчва с въпроси за това какво всъщност търси той в обятията й. Отговорът, поне донякъде, може да ни даде зодията на мъжа.

Овен
Страстен мъж и типичен завоевател, за Овена не е лесно да остане сексуално верен. Това обаче не означава, че лесно би напуснал жена си. Може внезапно да се понесе във вихъра на забранената афера, а после огънят му да угасне също толкова внезапно. Типичният Овен също така е брутално честен – ако ви каже, че ви харесва, но няма намерение да напуска семейството си, по-добре му повярвайте.

Ако си имате работа с Овен, помнете това

Телец
Телецът обича жена си и още повече обича децата си. Подхожда към брака много сериозно, но има и силна потребност от чувственост и редовен секс. Ако дълго време не ги получава у дома, ще започне да ги търси другаде. Гледа сериозно на решението да си намери любовница. Обикновено я избира внимателно и ако наистина харесва жената, е склонен да поддържа връзка с нея години наред. Въпреки това, трудно би се решил да обърне гръб на съпругата си. Прочетете още: Мъжът Телец показва любовта си с жестове

Близнаци
Да е верен за него е почти невъзможно. Типичният мъж Близнаци се жени трудно и се развежда лесно. Извънбрачните заигравки за задължителна гарнитура в живота му. Има развинтена фантазия и ако реши, че сте “голямата любов”, ще напусне жена си с учудваща лекота. След това ще му бъде също толкова трудно да бъде верен и в новата си връзка.

Рак
Типичен семеен мъж, привързан силно към дома, жена си и децата. Ако се окаже оплетен в забранена афера, значи в брака му има сериозни проблеми. Обикновено това се случва, когато му липсва любов, чувства се неразбран или в семейния живот вече няма никаква романтика. Търсейки съчувствие и подкрепа от някоя друга жена, той може случайно да хлътне. Ако се окажете в позицията на негова любовница, ще плаче на рамото ви и ще търси утеха, но после ще се връша пак вкъщи. На всичкото отгоре, ще страда от чувство за вина и ще си го изкарва на вас.

За зодия Рак семейството е всичко