Връзка с женен мъж? Първо вижте какво издава зодията му

Стрелец
За него животът трябва да е винаги приключение. Има нужда да му е интересно, не понася рутината – затова флиртът за него е втора природа, дори и след като вече е казал “да”. В една тайна авантюра търси преди всичко новото и различното. Лесно се увлича, но и също толкова лесно губи интерес. Много по-вероятно е да ви вкара в леглото си, а после да иска да си останете просто добри приятели, отколкото да ви обикне истински и да се замисли за общо бъдеще.

Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

Козирог
Също като Скорпиона, и мъжът Козирог има силни сексуални нужди. По тази причина, след няколко години брак, е напълно възможно да си потърси разтуха с друга. Но само толкова! За Козирога най-големият ужас е нещо да разруши репутацията му или установения ред. За нищо на света не би поставил чувствата над дълга и семейството си. Държи на дискретността във връзката, откровен и точен е, но само толкова.

Вие сте един истински Козирог, ако…

Водолей
Какво да очакваме от този непредсказуем и експлозивен човек? При него и в любовта, както и във всичко останало, няма невъзможни неща. Държи на свободата си и не признава чужди правила. Ако влезе в незаконна връзка с вас, вероятно ви смята за добър приятел. Рядко изпитва угризения. Можете да изживеете незабравими сексуални приключения заедно, защото Водолеят експериментира смело. Но най-вероятно ще си остане с чисто приятелските чувства към вас. Фактът, че изобщо се е съгласил да надене брачния хомот с друга, означава, че ги свързва нещо изключително силно.

Риби
Изглежда невинен, но е много неверен. Мъжът Риби е емоционален и живее между двата свята – реалния и този на фантазиите си. Има нужда от любов, която да подхранва тези фантазии и да го кара да се носи в облаците. Затова когато нещата в брака му станат рутинни, с впечатляваща лекота се увлича в нови връзки. Спокойно може да е едновременно с жена си, с вас… и с още някоя, за която не подозирате. Много е чаровен и лъже с лекота. Ще ви завърти главата и можете да изживеете незабравими мигове на нежност и интимност заедно. В същото време, е много несигурен. Ако усети, че има риск да изгуби семейството си, ще се изпари от живота ви без да каже и дума. Истината за зодия Риби