Първото пълно лунно затъмнение за годината и как ще ни повлияе то?

Очакват ни големи промени през следващите дни, но три зодии ще са най-силно засегнати.

Първото пълно лунно затъмнение за годината съвпада с кървавата суперлуна, както е позната у нас – нарича се така заради червеникавия цвят, с който луната се оцветява, но драмата в името добре отразява и голямото влияние на астро събитието върху живота ни.

Три планети ще бъдат ретроградни през май

Заради наближаващия старт на ретроградния Меркурий сферата на комуникациите и връзките с другите е засегната, но пълнолунието ще предизвика промени и във вътрешния ни свят.

Благодарение на влиянието му ще придобием нова доза самочувствие и желанието ни да се отстояваме ще надделее над чувството за несигурност. Това и ще ни помогне да изискваме повече от себе си на работа и да предприемаме нови предизвикателства. Макар и силни емоции като тези да поставят благоприятна среда за спорове и конфликти, за които всички трябва да сме подготвени през следващия месец, ще последват и много позитивни промени.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Сега не е моментът да се затваряте в себе си, а да поемате рискове – за последно преди Меркурий да ни застигне можем да си позволим да бъдем дръзки и да излезем от зоната си на комфорт.

Най-силно засегнати ще са зодии Близнаци, Везни и Стрелец – за тях промените, които ще възникнат, ще бъдат най-радикални. Близнаци ще усетят това в любовта, Везните в сферата на дома, а Стрелецът да се подготви за силни емоции, които ще доведат до така нужното личностно развитие.

Пазете се от тези три зодии – те лъжат най-често и най-изкусно

Hero Slider