Пазете се от тези три зодии – те лъжат най-често и най-изкусно

Love the way you lie? Тези три зодии неслучайно са най-изкусните лъжци – умението идва с практиката.

Близнаци

С вродената си харизма и приказливост и благодарение на управляващата планета Меркурий, вероятно не е учудващо, че Близнаците попадат в списъка. Те са дарени със способността да разказват такива истории, че да успеят да ангажират всекиго, но с това и успяват да се наредят сред най-изкусните лъжци.

Добрата страна е, че обикновено те не лъжат за големите неща, а просто търсят как да направят всеки свой разказ по-интересен и ангажиращ. Лъжите им са само част от начина, по който забавляват себе си и хората около тях. Но все пак лъжата е лъжа, затова внимавайте в комуникацията с тях.

Везни

Представителите на зодия Везни обичат да си представят, че животът всъщност е много хубав и малките лоши неща, които им се случват трябва да се заличат. Правят го, като отричат или директно лъжат за реалността.

В желанието си да запазят този перфектен свят обаче те могат лесно да прекрачат границата и да манипулират близките си, като защитят действията си като такива дошли от добри помисли.

Понякога те са склонни да стигнат и до крайности и да излъжат за предателство от тяхна страна само за да запазят привидно безпроблемните си отношения с близките или партньора си.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Скорпион

Те обичат да смятат себе си за кукловоди в театъра наречен “живот” – лъжат и манипулират хората и си играят с тях, за да видят какви ще бъдат реакциите им и да тестват уменията си да бъдат лидери.

Не всичко е толкова зле обаче – обикновено един Скорпион би излъгал, за да защити себе си и близките си от вреда. Те са тези приятели, които ще ви дадат позитивен, макар и не съвсем реалистичен, поглед върху трудните ситуации, за да ви успокоят. А понеже са толкова добри в създаването на истини, думите им наистина ще ви достигнат и ще ви помогнат.

Как всяка зодия проваля връзките си