3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Ако сте представител на комуникативната зодия, връзката със скования домошар Телец не е за вас.

Въпреки че в повечето случаи се говори за Близнаците с лошо и те са описвани като главните причинители за края на връзката, всъщност реалността е различна. Те опитват да странят максимално от драмата в любовта – ценят силно приятелите си, искат да се разбират с всички и мразят враждебния тон при отношенията дори с бившите, затова и са искрено разочаровани, когато връзката приключи тъжно.

С тези зодии обаче рискът това да се случи е особено голям:

Телец

Естетът Телец лесно може да привлече вниманието на Близнаците, които си мечтаят за живот, изпълнен с блясък и приключения. Двете зодии са интелигентни и остроумни и това прави началото на връзката им изключително вълнуващо.

Не много след това обаче става ясно, че земният знак, който обича методичността и контрола, никак не е добър партньор за волните Близнаци. Обикновено въздушната зодия започва да се чувства ограничена, подтисната и прикована във връзка като тази, а краят е тъжен и драматичен и за двете страни.

Мъжът Близнаци обича разнообразието и в любовта

Везни

Динамиката на тази астро двойка е може би най-интересната сред всички. Близнаци и Везни си подхождат в много аспекти – и двете зодии са силно любознателни и очаровани от света, а разговорите между тях вървят с лекота. Но някъде между флиртовете, шегите и приятните моменти, нещата се объркват.

При тази двойка рискът от изневяра е голям, а малките проблеми не липсват. Обикновено раздялата  е или внезапна и съвсем неочаквана, или точно обратното – много бавна и отлагана във времето, но във всеки случай от нея боли силно.

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Скорпион

Ако трябва да откроим една зодия, която е най-неподходяща за Близнаци, то това без съмнение ще бъде Скорпион. В началото мистериозната му натура ще очарова представителите на въздушния знак и те ще го приемат като загадка, която искат да разшифроват.

В емоционално отношение обаче двата знака нямат абсолютно никаква допирна точка. Разликите помежду им бързо си проличават и връзката им се сгромолясва с много караници и наранени чувства.

Ето ги и сродните души на Близнаци:

Лъв

Двете зодии, между които флиртовете са най-смели, а връзката е най-стабилна. Лъвът, който обича вниманието и търси партньор, който ще бъде и най-добрият им приятел, намират всичко, което търсят, в забавния и ерудиран Близнак, но същевременно носят нужната стабилност във връзката, която обикновено липсва на въздушния знак.

Близнаците пък откриват търсеното забавление и разнообразие в отношенията си с Лъва, затова връзката между тях е хармонична и щастлива.

Стрелец

Това се смята за най-успешната двойка между противоположни знаци в зодиака. Въпреки че се предполага, че трябва да са различни, Стрелецът и Близнаците така добре си подхождат, че връзката между тях почти винаги има щастлив край.

И двете зодии постоянно жадуват за разнообразие, пътувания и нови преживявания, затова отношенията между тях рядко са еднотипни и скучни – и точно за това им харесват.

Водолей

Два знака, които не обичат да взимат нещата на сериозно, но успяват да задържат за дълго връзката си – Водолеят и Близнаците пазят тръпката жива и постоянно надграждат отношенията си.

Привличането при тях е както физическо, така и интелектуално, защото и двете зодии са силно любознателни. Същевременно свободолюбивите им натури им позволяват да създават свои собствени правила в любовта, без да се чувстват притиснати от която и да е страна.

Пазете се от тези три зодии – те лъжат най-често и най-изкусно

Hero Slider