Звезди : Горещи новини21 ЯНУАРИ 2019

Виктория Бекъм: Тренирам всеки ден по 2 часа у дома

Съпругата на Дейвид Бекъм става в 6 часа и тича по 7 километра

Освен с безупречния си моден усет, Виктория Бекъм винаги е впечатлявала с перфектните си форми, дори след раждането на четирите й деца.

7 тайни за младостта на Виктория Бекъм

Съпругата на Дейвид Бекъм признава през The Guardian, че е твърде взискателна към себе си: “Аз съм много, много дисциплинирана по отношение на тренировките и храненето. Но така се чувствам най-щастлива. Очаквам много от тялото ми – аз съм на 44 години, имам 4 деца, работя много и пътувам. За да правя всичко това, трябва да се храня здравословно и да тренирам“.

Как започва един ден на модната икона? Виктория става сутрин между 5.30 и 6 часа, за да има достатъчно време да тренира, преди да откара децата си на училище. Първата част от тренировката й е кардио – тя тича по 7 километра на бягащата пътечка и твърди, че това е единственото време, когато гледа телевизия. Виктория отделя по 45 минути, като редува изкачване по наклон, с джогинг и бързо тичане. 

Виктория Бекъм стартира собствен канал в YouTube

След това, бившата спайска продължава с 30-мунтна серия от упражнения за крака, също толкова и за ръце, като накрая отделя време и особено внимание на планковете и упражненията за корем. 

Виктория споделя още, че единствено през уикенда успява да направи тази двучасова тренировка навендъж, а през делничните дни я разделя на две части – кардио и успражнения, като между тях се грижи за децата си и ги води на училище. “Тренирам всеки ден, когато съм у дома, а когато пътувам се концентрирам изцяло над работата, за да мога да свършва максимално много и отново да се прибера вкъщи“, допълва Виктория.

Меган Маркъл отказва да носи моделите на Виктория Бекъм

Редовните тренировки не са единственото на което Виктория Бекъм разчита, за да изглежда толкова добре – тя се храни изключително здравословно и не прави компромиси с менюто си. Това обаче не включва и приготвянето на храната: “Никога не готвя. Преди го правех – когато живеех в Испания, готвех много често. Но в момента се прибирам много късно вечер и няма как да готвя тогава“, признава собственичката на модната къща, но допълва: “Дейвид е страхотен готвач!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Beauty17 ОКТОМВРИ 2019

Кейт продължава да подражава на принцеса Даяна

Този път Кейт носи същата традиционна шапка, каквато и Даяна е носила

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Кейт с един от най-красивите си тоалети досега

Този път тя избра официална рокля в тъмно зелен, обсипана с брокат

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Анистън най-сетне се присъедини към Instagram

Първата й снимка? Групово селфи с всички от FRIENDS

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни