Звезди : Горещи новини21 ЯНУАРИ 2019

Виктория Бекъм: Тренирам всеки ден по 2 часа у дома

Съпругата на Дейвид Бекъм става в 6 часа и тича по 7 километра

Освен с безупречния си моден усет, Виктория Бекъм винаги е впечатлявала с перфектните си форми, дори след раждането на четирите й деца.

7 тайни за младостта на Виктория Бекъм

Съпругата на Дейвид Бекъм признава през The Guardian, че е твърде взискателна към себе си: “Аз съм много, много дисциплинирана по отношение на тренировките и храненето. Но така се чувствам най-щастлива. Очаквам много от тялото ми – аз съм на 44 години, имам 4 деца, работя много и пътувам. За да правя всичко това, трябва да се храня здравословно и да тренирам“.

Как започва един ден на модната икона? Виктория става сутрин между 5.30 и 6 часа, за да има достатъчно време да тренира, преди да откара децата си на училище. Първата част от тренировката й е кардио – тя тича по 7 километра на бягащата пътечка и твърди, че това е единственото време, когато гледа телевизия. Виктория отделя по 45 минути, като редува изкачване по наклон, с джогинг и бързо тичане. 

Виктория Бекъм стартира собствен канал в YouTube

След това, бившата спайска продължава с 30-мунтна серия от упражнения за крака, също толкова и за ръце, като накрая отделя време и особено внимание на планковете и упражненията за корем. 

Виктория споделя още, че единствено през уикенда успява да направи тази двучасова тренировка навендъж, а през делничните дни я разделя на две части – кардио и успражнения, като между тях се грижи за децата си и ги води на училище. “Тренирам всеки ден, когато съм у дома, а когато пътувам се концентрирам изцяло над работата, за да мога да свършва максимално много и отново да се прибера вкъщи“, допълва Виктория.

Меган Маркъл отказва да носи моделите на Виктория Бекъм

Редовните тренировки не са единственото на което Виктория Бекъм разчита, за да изглежда толкова добре – тя се храни изключително здравословно и не прави компромиси с менюто си. Това обаче не включва и приготвянето на храната: “Никога не готвя. Преди го правех – когато живеех в Испания, готвех много често. Но в момента се прибирам много късно вечер и няма как да готвя тогава“, признава собственичката на модната къща, но допълва: “Дейвид е страхотен готвач!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Мария Илиева прегръща сина си на новите си снимки

Рядко имаме възможност да видим малкия Александър, но ето че Мария ни зарадва с даже три нови снимки

Горещи новини18 ЮНИ 2019

MTV награди най-талантливите актьори

Сандра Бълок, Дуейн Джонсън, Бри Ларсън и другите звезди, заслужили наградите си

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Най-красивата българска абитуриентка е от Плевен

Конкурсът тази година се проведе за 13-ти път

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и дъщеря й се разходиха в Burberry

Ирина прави всичко възможно да се грижи за себе си и детето, без да се поддава на тъгата от раздялата