Виктория Бекъм разпродава дрехите си

Тя ще дари приходите за благотворителност

Всички се възхищават на стила на Виктория Бекъм, а сега дори ще имат възможността да са е сдобият с някой от лъскавите й тоалети.

Защото дизайнерката ще разпродаде над 600 облекла и аксесоари от своя гардероб. А приходите от тази разпродажба ще отидат за благотворителност, и по-точно в помощ на организацията Mothers2mothers, която ще ги инвестира в битката с предаването на ХИВ вируса от майки на бебета в девет африкански страни.

Разпродажбата ще се състои от 20 до 25 август с помощта на аукционната къща Christie’s, която в момента се е заела да оценява предметите.

“Аз се смях много, когато ровихме в гардероба ми за тоалетите и се сетих за толкова много щастливи спомени за мен, Дейвид и децата”, обяснява Виктория.

“Много от дрехите са специално проектирани за мен от най-талантливите дизайнери и обичах да ги нося, но сега чувствам, че е ред на някой друг да им се наслади. Доверихме се на The Outnet, тъй като те имат невероятна репутация и са идеалният партньор за нас, за да спечелим повече пари, колкото е възможно за Mothers2mothers”, завършва дизайнерката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!

Prodavalnik04 ЮЛИ 2019

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

И още ползи от тази вълшебна напитка за здравето