Ванеса Паради за Джони Деп: Той не е насилник!

Какво казаха първата му съпруга Лори и дъщеря му Лили-Роуз?

Бившата жена на Джони Деп и майка на децата му – Ванеса Паради, го защити по повод обвиненията за “домашно насилие” от настоящата му съпруга Амбър Хърд.

Преди седмица тя подаде молба за развод заради непреодолими различия и го обвини в тормоз и домашно насилие. Амбър се появи със синина в съда и заяви, че актьорът е хвърлил телефона си по нея, удряйки я по лицето. После я влачил за косата и й крещял. Ванеса обаче е категорична, че това не може да е истина, заявявайки:

“До всички засегнати,
Джони Деп е баща на двете ми деца, той е чувствителна, любвеобилна и обичана личност. От все сърце вярвам, че обвиненията срещу него са абсурдни. Познавам Джони от толкова години и той никога не е проявявал физическо насилие срещу мен и не е човекът, когото описвате. Прекарах с него 14 прекрасни години!
Честно и откровено,
Ванеса Паради,
27 май, 2016 Г. Лос Анджелис”

Johnny Depp thinks about the good old days

За актьора се застъпи и първата му законна съпруга Лори, която зяви, че Джони никога не я е удрял, не би наранил нито човек, нито животно и дори не повишавал тон. Разбира се, в защитата на Деп се включи и дъщеря му Лили-Роуз. Тя публикува своя детска снимка с баща си в социалните мрежи и написа под нея: “Моят татко е най-милият и обичлив човек, когото познавам! Той никога не е бил нищо друго, освен прекрасен баща за малкия ми брат и мен. Всеки, който го познава, ще го потвърди!”

johnny 2

Мики Рурк и Пол Бетани, с които Деп си е партнирал на екрана в различни филми също се застъпиха за него. “На мен не ми изглежда като насилник. Той е много скромен човек, винаги е бил такъв, джентълмен, никога избухлив”, обяснява Рурк. “Познавам Джони Деп от години и през няколко връзки. Той е най-благият, най-милият и внимателен човек, който познавам. Само казвам…”, споделя Бетани в Twitter.

depp

От своя страна Амбър Хърд твърди, че по време на цялата им връзка Деп е проявявал физическо и словесно насилие към нея. Той бил постоянно пиян и дрогиран и се стягал само по време на снимки, когато гълтал хапчета, за да се вкара във форма. “Той е тиранин, страда от параноя, а изблиците му на гняв ме плашат, страхувам се за живота си”, оплаква се Хърд пред изданието TMZ.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Разбра се кога ще е сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Влюбените работят активно със сватбен агент от няколко месеца, големият им ден ще бъде съвсем скоро

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Слава на Славена за нейната фитнес мотивация

Никакво сладко, алкохол и хляб. Резултатът обаче е много убедителен

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Сблъсъкът на бившите: Бела Хадид и The Weeknd

Разделената двойка се срещна случайно и нещата, според очевидци, не минали добре за Бела

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

За или против? Снимката събра повече положителни коментари, но и критика