Какво се крие в гардероба на Миранда Кер?

Супермоделът показва завидната си дизайнерска колекция пред VOGUE

Романтични рокли с красиви принтове, сандали в ярки цветове, убийствено високи стилето обувки и задължителното кожено яке – това са само част от любимите неща на Миранда Кер, които заемат централно място в нейния гардероб. 

Австралийският топмодел разказва повече за стила си пред британския VOGUE, отваряйки вратите на дома си и показвайки своята колекция от дизайнерски находки, събирани с годините работа в модния бранш. Миранда казва, че най-много обича обувките и чантите си, особено тези Louis Vuitton – никаква изненада за нас, след като знаем колко близка е Кер с дизайнера Никола Геские и факта, че самата тя е лице на марката. 

kerr wardrobe (2)

Универсалното черно кожено яке, денимът и черният блейзър пък са основна част от облеклото й. Моделът, чийто стил обожаваме, разчита на красивите шалове, които внасят доза настроение и цвят дори в най-семплия ансамбъл. 

kerr wardrobe (1)

Австралийката е категорична, че най-голямото модно вдъхновение в живота й е дошло от нейната баба. “Първата рокля, в която се влюбих, беше една нейна красива рокля от кадифе. Обличах се в нея и се разхождах из вкъщи. Баба ми си шиеше всичко, не ставаше дума дрехите й да са скъпи, тъй като докато растях нямахме много, но тя винаги изглеждаше толкова шик, дори докато правеше торта в кухнята,” споделя топмоделът.

Любовта й към женствените силуети е очевидна и Миранда споделя, че когато трябва да излезе на среща, винаги залага на рокля, макар и семпла, която подчертава извивките на тялото и гарантира, че ще изглежда зашеметяващо, без дори да се старае много.

Надникнете в гардероба на супермодела във видеото по-долу! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.