Звезди : Горещи новини27 АВГУСТ 2018

Скандал с фен на концерт на Бионсе и Джей Зи

26-годишният мъж е бил задържан от полицията

Почитател на Бионсе и Джей Зи вся паника по време на концерт на звездното дуо в Атланта през уикенда. Той се опитал да нахлуе в бекстейджа.

Мъжът преминал незабелязано покрай охраната в края на шоуто на изпълнителите, когато те вече се изтегляли от сцената. Публиката обаче реагирала на появата му, а танцьорите се втурнали след него в опит да го спрат. Вместо да се оттегли обаче той проявил агресия, заради което впоследствие бил задържан от властите.

Бионсе: Стигнах 99 кг по време на бременността

От полицията обясняват, че нахалният почитател е 26-годишният Антъни Чарлз Томас Максуел, който се наложило да бъде прегледан и от медици за леки травми.

Говорителката на Бионсе потвърди ден по-късно, че певците са добре и турнето им ще продължи по график.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Как Меган Маркъл замести Мона Лиза

Бионсе и Джей Зи пресъздадоха клипът на песента си "Apes" за наградите БРИТ, но вместо пред Мона лиза, те застанаха пред Меган Маркъл. Ето защо.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ариана Гранде с рекорд за първи път след Бийтълс

Певицата успя да постигне рекорд, който е правен преди единствено от Бийтълс през 1964 година. Новият й албум открадна най-високите места в Billboard.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Майли Сайръс щуро се забавлява

Певицата е известна с това, че обича да прави по някои щуро нещо от време на време. Сега е забелязана отново в забавна сцена.

Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2019

Ким Кардашиян срещу престъпленията в модата

Ким К е ядосана на всички, които извършват престъпленията в света на модата. Започва дело срещу виновните в съда и в социалните медии.