Синди Крауфорд е готова с подаръци за близнаците на Клуни

Супермоделът разкри какво е подготвила за децата на близкия си приятел

Легендата от модния подиум Синди Крауфорд очевидно няма търпение близките й приятели Джордж и Амал Клуни да се сдобият с наследници! 

Супермоделът се похвали в Instagram, че вече е купила подаръци за близнаците, които актьорът и адвокатката очакват.

Ранди Гербер, съпругът на Синди, и Джордж Клуни са собственици на марката текила Casamigos, която очевидно е послужила за вдъхновение на Крауфорд. Тя позира с две бебешки бодита, на които е изписано “Casa” и “Migos”, съответно с розово и синьо, тъй като семейството очаква момче и момиче. “Хей, Ранди Гербер, мисля, че открих перфектните подаръци за Клуни,” пише тя под снимките.

Очевидно Крауфорд е решила да се пошегува с актьора, който само преди няколко дни разкри, че Амал е наложила вето на някои от неговите предложения за имена на децата. “Съпругата ми казва, че не мога да ги кръстя Каса и Амигос,” сподели той пред Entertainment Tonight. “Това е единственото нещо, което ми е забранено. Просто ми мина през ума. Както знаете, това е семейният бизнес!”

Близнаците на Джордж и Амал трябва да се появят на бял свят през юни. Това ще са първите деца за известната двойка и двамата не крият колко се вълнуват от факта, че им предстои да станат родители. “Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение,” заяви наскоро Клуни.

Снимки: Instagram

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи