Звезди : Горещи новини12 ОКТОМВРИ 2016

Селена Гомес се стопи заради болестта

Певицата се появи за първи публично от пет седмици насам

Селена Гомес се появи за първи път публично, след като преди пет седмици обяви, че се оттегля от сцената, за да се лекува.

Певицата е прекарала известно време в рехабилитационен център, където се е лекувала от депресия и как да се справи с паник атаките. Изглежда, изпълнителката е по-добре и във видимо добро настроение. Селена бе забелязана в Тексас, където си направи серия от снимки с фенове. Поп лолитката се появи видимо отслабнала и облечена в черни дънки, тениска и бейзболна шапка.

selena-3

 

Искам да се фокусирам върху щастието и здравето си и затова мисля, че е най-добре да си взема кратка почивка. Благодаря на всички фенове за подкрепата, знаете, че ви обичам и правя всичко възможно, за да давам най-доброто от себе си. Знам, че не съм единствената и се надявам други да имат смелостта да говорят открито за проблемите си”, обясни Гомес през август, когато отмени редица свои концерти.

selena

Селена страда от тежкото автоимунно заболяване лупус, заради което вече премина един курс на химиотерапия. Не е ясно обаче дали сега се налага тя отново да премине през серията от процедури. “Открих, че тревожността, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от автоимунното заболяване и сами по себе си те могат да предизвикат много проблеми”, заяви преди месец Гомес.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Теа Минкова и нейният режим като бременна

Годеницата на Наум Шопов-младши вече не тренира с тежести, но държи на движението

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Скарлет Йохансон на първо място сред най-скъпоплатените актриси

Рекордният й хонорар за "Отмъстителите: Краят на играта" я отвежда на първо място в класацията

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Ашли Бенсън посвети още една татуировка на Кара Делевин

Вижте деликатната рисунка, с която актрисата празнува любовта си

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете