Звезди : Горещи новини31 АВГУСТ 2016

Селена слиза от сцената заради болест

Поп лолитката отново ще трябва да се фокусира върху здравето си

Селена Гомес натъжи милионите си фенове, обявявайки, че слиза от сцената заради болест.

След края на световното си турне тя ще взема творческа отпуска, за да се фокусира върху здравословното си състояние. Причината са страничните ефекти на тежкото ѝ автоимунно заболяване – лупус, при което организмът атакува здрави тъкани. То може да предизвика възпаление, подуване на ставите, отпадналост, главоболие, болки в гърдите, косопад. Симптомите може да са от средно тежки до хронични и дори животозастрашаващи.

selena

“Както знаете, преди около година открих, че страдам от лупус, като болестта се проявява по различни начини. Открих, че тревожността, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от автоимунното заболяване и сами по себе си те могат да предизвикат много проблеми. Искам да бъда активна и да се фокусирам върху запазването на здравето си, затова и реших, че най-доброто решение е да си дам почивка“, заяви Гомес.

Селена вече веднъж се оттегли за кратко от сцената. През 2014 г. тя трябваше да премине един курс на лечение, което доведе до промени в теглото й. Гомес призна за своето заболяване едва миналата година, когато обясни, че се наложило да премине през химиотерапия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Почина Мари Фредриксон от Roxette

Сбогуваме се с 61-годишната солистка

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Ан Хатауей и съпругът й посрещнаха второто си дете

И двата пъти звездата е имала проблеми със зачеването

Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Карди Би е на корицата на януарския Vogue. "Вярвам в прошката", казва звездата

Стопроцентово откровена за брака и за кариерата си