Звезди : Горещи новини25 ФЕВРУАРИ 2019

Рами Малек падна от вълнение след победата

Рами Малек щеше да си изпусне наградата, но не от липса на талант, а защото падна след церемонията. Наложи се да му окажат помощ, но Оскарът бе непокътнат.

Рами Малек щеше да си изпусне наградата, но не от липса на талант, а защото падна след церемонията. Наложи се да му окажат помощ, но Оскарът бе непокътнат.

Актьорът прибра наградата за най-добър актьор с играта си във филма “Бохемска рапсодия”, но от радостта си по повода, не успя да се задържи на земята. След като бе награден, той падна от сцената на наградите, директно в публиката.

Рами Малек се опита да задържи наградата си непокътната, но изглеждаше объркан, докато се изправяше след падането. Парамедиците веднага се погрижиха за него и го отведоха с количка.

Актьорът не показа някакви признаци на сериозни наранявания, докато говореше пред пресата след наградите. За съжаление все пак той пропусна снимките с  колегите си от филма.

Той единствено коментираше преживяването си с филма и благодари на феновете си, които го оцениха. Специално отправи  благодарности и към половинката си, Луси Бойнтън, също звезда във филма, както и към майка си.

“Помислих си, че това може да е решаваща роля за кариерата ми. Но секунда по-късно осъзнах и че това може да убие кариерата ми.” бяха неговите думи по отношение на “Бохемска рапсодия”.

 

Оливия Коулман и Рами Малек взеха Оскари

Най-добре облечените звезди на Оскарите

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 МАЙ 2019

Деси Цонева бременна с момиченце, бащата е 19 години по-възрастен

Явор Стефанов й помогнал след загубата на баща й

Горещи новини25 МАЙ 2019

Меган Маркъл ще се завърне на 8 юни

Очаква се херцогинята на Съсекс да поеме скоро първия си официален ангажимент откакто роди

Горещи новини25 МАЙ 2019

Latest Look: Оливия Кулпо на фестивала в Кан

Мис Вселена демонстрира перфектния си вкус още веднъж

Горещи новини23 МАЙ 2019

Марго Роби сериозно си паднала по Брад Пит

Клюкарско издание твърди, че актрисата не можела да спре да флиртува с колегата си