Звезди : Горещи новини02 ОКТОМВРИ 2019

Принц Хари: “Жена ми става жертва на същото, което погуби майка ми”

Хари и Меган ще съдят британските медии

Принц Хари направи официално изявление, с което обяви, че той и Меган ще започнат дело срещу британски медии.

Младото кралско семейство ще предприеме действия срещу фалшивите новини, които се тиражират за тях. За целта започват дело срещу медии като “Mail” и “Associated Newspapers”.

Говорител за двойката каза, че Хари и Меган са се опитали да преговарят с медиите чрез писма, но желанията им не са били изпълнени, затова са решили да вземат по-драстични мерки.

“За съжаление жена ми стана последната жертва на британските таблоиди, които измислят неверни новини срещу хората, без да се замислят за последствията. Това е жестока практика, която се ожесточи допълнително през последната година, когато Меган беше бременна и когато след това се грижеше за детето ни”, започна изявлението си по темата принц Хари.

“Жена ми беше смела през повечето време, но не мога да ви опиша колко болезнено е всичко това. Мълчах и наблюдавах прекалено дълго. Да не направя нищо по въпроса ще бъде неправилно спрямо моите виждания”, продължи той.

Меган и Хари заведоха Арчи на първото му официално събитие

“В последната седмица новините са позитивни, което показва колко очевидни са двойните стандарти – когато жена ми беше в майчинство и не можеше да се защити, те се възползваха от нейното отсъствие и публикуваха лъжи за нея. Но тя е същият човек, когото харесвахте на деня на сватбата ни, както е същият човек, който е в момента в Африка”.

“Знаем, че това не е много безопасно решение, но е правилното. Най-големият ми страх е, че историята ще се повтори. Виждал съм какво се случва, когато някой, когото обичам, е критикуван до такава степен, че вече на него не гледат като на истински човек. Загубих майка си по този начин, а сега виждам, че жена ми става жертва на същото.”

“Благодарим на вас, хората, които продължиха да ни подкрепят. Дори и да не изглежда така, наистина имаме нужда от това”, завърши Хари.

Меган не каза нищо по въпроса, но от предишни интервюта на източници в кралския двор знаем, че тя трудно понася критиката, която получава.

Вижте още: Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Принц Хари и преди се е опитвал да я защити пред медиите, но никога с толкова драстични мерки. През 2016 година той направи публично изявление срещу расистките коментари към Меган.

Принц Хари проговори за смъртта на принцеса Даяна

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2019

Принц Уилям не одобрява казаното в документалния филм за Хари и Меган

Според Уилям брат му ще навлече неприятности за себе си и кралското семейство

Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2019

Защо гостите на сватбата й бяха в черно?

Звездите и техният нетипичен моден парад в големия ден на Дженифър Лоурънс

Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2019

Ники Минаж се омъжи. Защо феновете се страхуват за нея?

Новият съпруг на 36-годишната рап звезда има криминално минало и е лежал зад решетките за изнасилване

Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2019

Башар Рахал вече не крие новата си връзка

Той и колежката му Райна Караянева тайно излизат вече около 3 години