Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.

Въпреки миналото й като публична личност, вниманието, което получава сега като съпруга на Хари и майка на детето му, натоварва психически Меган Маркъл извънредно много.

Откакто е станала майка, Маркъл изпитва още повече проблеми с вечно наострените погледи към нея, посочи източник на сп. “People”. Въпреки че обществото винаги е било критично настроено към нея, коментарите са се изострили още повече, откакто Арчи се родил.

Наистина последните появи на Меган предизвикват известна доза негативни отзиви. Самият отказ на майката да покаже детето си веднага след раждането разгневи британското общество и от тогава нататък нещата само се влошават. При появата й за рождения ден на кралицата, множество потребители в интернет, не останаха доволни от промяната на годежния й пръстен и предизвикаха недоволство в мрежите.

Тихата революция продължава – Меган си смени и годежния пръстен

По-късно при появата й на тенис турнира Уимбълдън, тя пожела да не бъде снимана, но заради неофициалното си облекло (вижте тоалета й тук), херцогинята не можа да се настани на по-охранявано място. Затова тя помоли охраната на събитието да се опитат да спрат феновете й да я снимат. Когато тази информация се разбра, обществото отново се надигна в недоволство.

Затова и било взето решението за повторната й поява на турнира, посочва източникът. “Кейт и Меган много се сближиха, откакто и двете са майки. Катрин разбра за проблемите, които Маркъл изпитва, и реши да й помогне, по какъвто начин може”, разкри още изданието. “Тя е единствената, която може да разбере през какво преминава Меган сега”.

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

Голди Хоун и Кърт Ръсел снимат "Коледните хроники" 2

Ще гледаме лентата на следващата Коледа

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

26-годишна Африканка стана "Мис Вселена"

Зозибини Тунзи от Южна Африка победи претендентки от 90 държави

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера