Звезди : Горещи новини29 ЯНУАРИ 2019

Приянка и Ник се ожениха… отново

Малко след медения си месец, двойката вдигна още една сватба

Младоженците са толкова влюбени и щастливи, че една сватба за тях не е достатъчна.

През декември Приянка и Ник Джонас сключиха брак, който отпразнуваха с толкова много церемонии и тържества, че успяха да надминат дори приказките в които героите празнуват по три дни и три нощи.

Причината? Младоженците неведнъж са споменавали, че искат да отпразнуват любовта си и с двете семейства, като това налага да спазят и уважат техните различни традиции, обичаи и вярвания.

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Скоро след като тържествата приключиха, Ник се погрижи да изненада своята съпруга с меден месец, но приказката им не свърши до там. Започваме да си мислим, че Ник и Приянка са се “пристрастили” към неспирното засвидетелстване на любовта им. Само преди ден, младото семейство организира поредна сватбена церемония за своите близки, този път в частния ресторант на фамилията Джонас в щата Северна Каролина.

Истинските инициатори на празненството обаче, се оказаха родителите на Ник – Пол и Денис Джонас, които са пожелали да отпразнуват брака им по техен семеен и южняшки стил – с много вкусно барбекю, близки приятели и още повече музика.

Скромността краси Приянка Чопра

Въпреки уютната обстановка, почти всички сватбени традиции бяха спазени – Приянка се появи в бяла рокля (макар и с цветни детайли по нея), ръка за ръка със съпруга си, докато двамата бяха аплодирани от всички гости. Освен това, на празненството е имало и сватбена торта, която двамата младоженци са разрязали. Приянка и Ник все още не са публикували снимки от събитието, за разлика от техни близки и приятели, които не спираха да ги снимат цяла вечер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини31 МАРТ 2020

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс продължават с даренията за борба с коронавируса

Двойката отново протегна ръка към засегнатите от вируса

Горещи новини31 МАРТ 2020

Риана за музиката, бъдещето и семейството пред британския Vogue

Певицата и бизнес дама е на корицата на новия брой на модното списание

Горещи новини31 МАРТ 2020

Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса

От двореца съобщиха, че той е вече извън карантина

Горещи новини31 МАРТ 2020

Пласидо Доминго вече е по-добре, изписаха го от болницата

79-годишният оперен певец страдаше от усложнения след COVID-19