Звезди : Горещи новини29 ЯНУАРИ 2019

Приянка и Ник се ожениха… отново

Малко след медения си месец, двойката вдигна още една сватба

Младоженците са толкова влюбени и щастливи, че една сватба за тях не е достатъчна.

През декември Приянка и Ник Джонас сключиха брак, който отпразнуваха с толкова много церемонии и тържества, че успяха да надминат дори приказките в които героите празнуват по три дни и три нощи.

Причината? Младоженците неведнъж са споменавали, че искат да отпразнуват любовта си и с двете семейства, като това налага да спазят и уважат техните различни традиции, обичаи и вярвания.

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Скоро след като тържествата приключиха, Ник се погрижи да изненада своята съпруга с меден месец, но приказката им не свърши до там. Започваме да си мислим, че Ник и Приянка са се “пристрастили” към неспирното засвидетелстване на любовта им. Само преди ден, младото семейство организира поредна сватбена церемония за своите близки, този път в частния ресторант на фамилията Джонас в щата Северна Каролина.

Истинските инициатори на празненството обаче, се оказаха родителите на Ник – Пол и Денис Джонас, които са пожелали да отпразнуват брака им по техен семеен и южняшки стил – с много вкусно барбекю, близки приятели и още повече музика.

Скромността краси Приянка Чопра

Въпреки уютната обстановка, почти всички сватбени традиции бяха спазени – Приянка се появи в бяла рокля (макар и с цветни детайли по нея), ръка за ръка със съпруга си, докато двамата бяха аплодирани от всички гости. Освен това, на празненството е имало и сватбена торта, която двамата младоженци са разрязали. Приянка и Ник все още не са публикували снимки от събитието, за разлика от техни близки и приятели, които не спираха да ги снимат цяла вечер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 ЯНУАРИ 2020

Селена Гомес на първо място в класацията на Billboard за изпълнители

Новият албум й донесе три челни места в класациите

Горещи новини23 ЯНУАРИ 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм се събраха отново

Актьорът и поп звездата си дадоха шанс след един месец раздяла

Горещи новини22 ЯНУАРИ 2020

Ози Озбърн страда от болестта на Паркинсон

"Просто се надявам близките ми да продължат да бъдат до мен", призна легендарният вокалист на Black Sabbath

Горещи новини22 ЯНУАРИ 2020

Памела Андерсън се омъжи за холивудския продуцент Джон Питърс

Това е пети брак за 52-годишната актриса и модел