Звезди : Горещи новини29 ЯНУАРИ 2019

Приянка и Ник се ожениха… отново

Малко след медения си месец, двойката вдигна още една сватба

Младоженците са толкова влюбени и щастливи, че една сватба за тях не е достатъчна.

През декември Приянка и Ник Джонас сключиха брак, който отпразнуваха с толкова много церемонии и тържества, че успяха да надминат дори приказките в които героите празнуват по три дни и три нощи.

Причината? Младоженците неведнъж са споменавали, че искат да отпразнуват любовта си и с двете семейства, като това налага да спазят и уважат техните различни традиции, обичаи и вярвания.

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Скоро след като тържествата приключиха, Ник се погрижи да изненада своята съпруга с меден месец, но приказката им не свърши до там. Започваме да си мислим, че Ник и Приянка са се “пристрастили” към неспирното засвидетелстване на любовта им. Само преди ден, младото семейство организира поредна сватбена церемония за своите близки, този път в частния ресторант на фамилията Джонас в щата Северна Каролина.

Истинските инициатори на празненството обаче, се оказаха родителите на Ник – Пол и Денис Джонас, които са пожелали да отпразнуват брака им по техен семеен и южняшки стил – с много вкусно барбекю, близки приятели и още повече музика.

Скромността краси Приянка Чопра

Въпреки уютната обстановка, почти всички сватбени традиции бяха спазени – Приянка се появи в бяла рокля (макар и с цветни детайли по нея), ръка за ръка със съпруга си, докато двамата бяха аплодирани от всички гости. Освен това, на празненството е имало и сватбена торта, която двамата младоженци са разрязали. Приянка и Ник все още не са публикували снимки от събитието, за разлика от техни близки и приятели, които не спираха да ги снимат цяла вечер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Теа Минкова и нейният режим като бременна

Годеницата на Наум Шопов-младши вече не тренира с тежести, но държи на движението

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Скарлет Йохансон на първо място сред най-скъпоплатените актриси

Рекордният й хонорар за "Отмъстителите: Краят на играта" я отвежда на първо място в класацията

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Ашли Бенсън посвети още една татуировка на Кара Делевин

Вижте деликатната рисунка, с която актрисата празнува любовта си

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете