Звезди : Горещи новини05 ДЕКЕМВРИ 2018

Сватбата на Приянка и Ник: Големият ден

Роклята на индийската красавица обра всички лаври

След няколко предсватбени тържества с най-близките си хора през последните дни, Приянка и Ник официално минаха под венчилото. Двамата се ожениха в луксозния хотел Umaid Bhawan Palace в Индия на 1 декември, но снимки от събитието двойката сподели едва вчера.

Сватбата на Приянка и Ник: Ден първи

През първите два дни на голямата индийска сватба, видяхме Приянка облечена в две традиционни рокли – една много пъстра и цветна по време на рисуването с къна и една в цвят шампанско на Ralph Lauren.

Сватбата на Приянка и Ник: Ден втори

На сватбения ден обаче, Приянка надмина всички очаквания като облече отново модел на Ralph Lauren, но този път роклята бе ръчно бродирана, а шлейфът ни остави без думи. Дължината му бе почти 23 метра, което наложи 5 души да го придържат докато булката вървеше към олтара. Тъй като бащата на Приянка – Ашок – си отива през 2013 след тежка борба с рака, майка й бе тази, която я изпроводи до олтара.

Приянка и Ник се появиха на корицата на сп. People малко след като официално станаха семейство и разказаха как е преминало всичко. И за двамата сватбената церемония е била изключително емоционална: “Едвам сдържах сълзите си. Бях притеснена и уплашена, но когато завесата се вдигна и видях лицето му, знаех, че това е най-правилното решение, което съм взимала в живота си!“, сподели Приянка.

Емоциите бяха много силни през цялото време. Цял живот си мислиш и мечтаеш за този момент. Ако трябва да съм честен, не съм си и представял, че може да бъде по-перфектен. Беше наистина много емоционално”, призна Ник.

Освен бялата рокля и западната традиция булката да върви към олтара, Ник и Приянка имаха и индийска церемония на която булката бе облечена в зашеметяваща червена рокля и много златни бижута.

Смесването на двете култури обаче не е било никакъв проблем за двойката: “Взехме традициите и на двете семейства и ги обединихме по начин, който на нас ни харесва. Беше изключително интересно да открием сходни неща помежду ни и да намерим най-добрия и уважителен начин да почетем вярата и обичаите и на двете семейства“, коментира Приянка.

Ден след сватбата, Приянка и Ник Джонас се отправиха към следващата церемония – Бидай, сватбен ритуал, при който семейството на булката дава своята благословия на нея и новия й съпруг. Малко по-късно младоженците бяха забелязани да отпътуват към медения си месец.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини31 МАРТ 2020

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс продължават с даренията за борба с коронавируса

Двойката отново протегна ръка към засегнатите от вируса

Горещи новини31 МАРТ 2020

Риана за музиката, бъдещето и семейството пред британския Vogue

Певицата и бизнес дама е на корицата на новия брой на модното списание

Горещи новини31 МАРТ 2020

Принц Чарлз се е възстановил от коронавируса

От двореца съобщиха, че той е вече извън карантина

Горещи новини31 МАРТ 2020

Пласидо Доминго вече е по-добре, изписаха го от болницата

79-годишният оперен певец страдаше от усложнения след COVID-19