Нанси Карабойчева посрещна първото си дете

Носителката на титлата “Мис България 2013” роди момченце

Нанси Карабойчева посрещна първото си дете

Точно след годишнината от сватбата моделът и волейболистът посрещнаха първото си дете.

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров са станали родители! Това съобщи майката отскоро с публикация в социалните мрежи. Бебето е момченце и се е родило в болница “Св. София”.

View this post on Instagram

Вече сме РОДИТЕЛИ! 👩‍❤️‍👨👼🏻👨‍👩‍👦 Благодаря ти, @dobromir_dimitrov_dimitrov, че ме дари с това малко чудо. 🙏🏻👼🏻 • Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били! 🙏🏻💙 Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! 👼🏻 Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря. ❤️ • Безкрайни благодарности на д-р Антон Баев и неговия екип в ПСАГБАЛ “Св.София”! ❤️🙏🏻 • А снимките, които виждате, са правени броени дни преди да родя – с багажа за болницата и нещо изключително важно – кутията ни от тъканната банка за съхранение на стволови клетки, която избрахме – @futurehealth.bg! 💕 П.П. По тази тема ще си говорим още за в бъдеще, защото знам, че ще имате много въпроси, а и защото много хора в България просто все още не са информирани достатъчно добре.. 😉 • #parents #announcement #forfirsttime #firstborn #babyboy #firstbornson #birthday #couplegoals #babyannouncement #babygoals #family #familygoals #love #loveyou #birthgiver #birthannouncement #futurehealth #futurehealthbiobank #💙

A post shared by Nansi Karaboycheva-Dimitrova (@nansi_karaboycheva_dimitrova) on

Това е първата рожба на най-красивата жена за 2013-а. 27-годишната красавица е заедно с Добромир от около 10 години, като двамата се ожениха през 2018-а в края на юли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

След раздялата Дженифър Гарнър прекарва повече време с Брадли Купър
Горещи новини07 АВГУСТ 2020

След раздялата Дженифър Гарнър прекарва повече време с Брадли Купър

След две години връзка актрисата и Джон Милър са се разделили по-рано тази година

Да или не: Алиша Кийс вече е с къса коса
Горещи новини06 АВГУСТ 2020

Алиша Кийс работи върху марка в колаборация с E.L.F.

Певицата създава "лайфстайл бюти бранд"

Алиса Милано е преболедувала COVID-19
Горещи новини06 АВГУСТ 2020

Алиса Милано е преболедувала COVID-19

"Имах чувството че умирам"