Мишел Уилямс се омъжи тайно

Вдовицата на Хийт Леджър каза “Да” само след няколкомесечна връзка

Изненада! Актрисата Мишел Уилямс се е омъжила.

Вдовицата на Хийт Леджър е казала “Да” на музиканта Фил Елверум от бандата Mount Eerie по-рано този месец. Двамата никога не са афиширали връзката си и новината за тяхната сватба идва малко изненадващо за почитателите им. Още повече, че през януари Мишел имаше връзка с финансиста Андрю Юмънс и дори се говореше, че двамата са се сгодили.

Мишел Уилямс откри щастието с финансист от Ню Йорк

Уилямс среща Фил чрез общи приятели, а по-рано този месец двамата се женят на тайна церемония в Ню Йорк. На тържеството са присъствали само най-близките им приятели и децата им – дъщерята на Мишел, Матилда, и дъщерята на Фил – Агата, която е на 3 години.

И двамата са загубили своите половинки. Партньорът на Уилямс и баща на Матилда – Хийт Леджър почина на 28-годишна възраст през 2008 г. Съпругата на Елверум, Женевие Какре, пък умира през 2016 г. от рак на панкреаса, докато дъщерята им е още бебе.

Тегне ли проклятие над Оскарите?

“Никога не съм се отказвала от любовта. Винаги съм казвала на Матилда: “Баща ти ме обичаше, още преди някой дори да помисли, че съм талантлива, красива или че имам хубави дрехи”, казва днес Мишел.

“Очевидно никога в живота си не съм говорила за някаква връзка… но Фил не е кой да е и си заслужава. В крайна сметка начина, по който ме обича, е начина, по който искам да живея живота си. Работя над това да се чувствам свобода. Възпитавам Матилда да се чувства свободна да бъде себе си и най-сетне обичам някой, който ме кара да се чувствам свободна,” признава Уилямс в интервю пред Vanity Fair.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2019

Роди се бебето на Криско и Цвети

Рапърът обяви щастливата новина в събота

Горещи новини22 СЕПТЕМВРИ 2019

Майли Сайръс и Кейтлин Картър са скъсали

Докладват приятелите на двойката

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дъщерята на Майкъл Джаксън излезе на една сцена с Иво Димчев

Парис Джаксън е във възторг от Иво след шоуто

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган и Хари на сватба в Рим

Меган е избрала черен тоалет на Valentino за големия ден на Миша Нуну