Мишел Уилямс се омъжи тайно

Вдовицата на Хийт Леджър каза “Да” само след няколкомесечна връзка

Изненада! Актрисата Мишел Уилямс се е омъжила.

Вдовицата на Хийт Леджър е казала “Да” на музиканта Фил Елверум от бандата Mount Eerie по-рано този месец. Двамата никога не са афиширали връзката си и новината за тяхната сватба идва малко изненадващо за почитателите им. Още повече, че през януари Мишел имаше връзка с финансиста Андрю Юмънс и дори се говореше, че двамата са се сгодили.

Мишел Уилямс откри щастието с финансист от Ню Йорк

Уилямс среща Фил чрез общи приятели, а по-рано този месец двамата се женят на тайна церемония в Ню Йорк. На тържеството са присъствали само най-близките им приятели и децата им – дъщерята на Мишел, Матилда, и дъщерята на Фил – Агата, която е на 3 години.

И двамата са загубили своите половинки. Партньорът на Уилямс и баща на Матилда – Хийт Леджър почина на 28-годишна възраст през 2008 г. Съпругата на Елверум, Женевие Какре, пък умира през 2016 г. от рак на панкреаса, докато дъщерята им е още бебе.

Тегне ли проклятие над Оскарите?

“Никога не съм се отказвала от любовта. Винаги съм казвала на Матилда: “Баща ти ме обичаше, още преди някой дори да помисли, че съм талантлива, красива или че имам хубави дрехи”, казва днес Мишел.

“Очевидно никога в живота си не съм говорила за някаква връзка… но Фил не е кой да е и си заслужава. В крайна сметка начина, по който ме обича, е начина, по който искам да живея живота си. Работя над това да се чувствам свобода. Възпитавам Матилда да се чувства свободна да бъде себе си и най-сетне обичам някой, който ме кара да се чувствам свободна,” признава Уилямс в интервю пред Vanity Fair.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Beauty20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Три милиона долара за сватбата на Джей Ло и Алекс това лято

Ето и всичко, което знаем към момента

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Шей Мичъл отправя важно послание към младите майки

Жените, родили наскоро, днес са поставени под голям натиск, смята актрисата