Днес е най-дългото Лунно затъмнение на века

Очакват ни изключително силни емоции

На 27 юли ни очаква най-продължителното Лунно за тъмнение на 21 век.

“Кървавата Луна” ще продължи четири часа от начало до край. Както всички затъмнения, и това ще насочи фокуса ни към личния живот, семейството и интимните връзки. Емоциите ще бъдат обострени.

Влиянието на Марс

Днешното затъмнение ще има буреносен ефект върху емоционалните ни преживявания. Причината е, че освен в затъмнение, Луната ще бъде и в съвпад с планетата на войната Марс, така че дишайте дълбоко и задръжте нещата под контрол!

Най-силно ефектът ще се усети от представителите на Водолей, Козирог и Лъв. Повече от всички останали зодии те са застрашени от неконтролируем гняв, емоционални изблици, желание за контрол. Съветът към тях, но и към представителите на останалите знаци е да се опитват да релаксират, да не си позволяват да избухват.

Внезапни промени

Лунните затъмнения са време на радикални промени. Може да се касае за промяна на ниво съзнание, но може и да ни засегнат съвсем конкретни обстоятелства и да се почувстваме сякаш “ни издърпват килимчето под краката”.

Явлението съвпада с ретроградния Меркурий

Междувременно на 26 юли Меркурий отново навлезе в ретроградна фаза. Това означава, че трябва да сме подготвени за спънки в комуникацията, проблеми при пътуванията, както и с техниката. Не се препоръчва да се занимаваме с важна документация и да подписваме договори.

Тъй като ретроградният Меркурий този път е в Лъв, някои оот нас могат да усетят влиянието и като прилив на дързост в общуването – по-ясно, по-настоятелно и себеутвърждаващо общуване. Разбира се, възможно е това да подразни околните и да постигне обратен ефект, ако прекалим.

Прочетете още:

Малко хора знаят това за зодиите

4 зодии, които често остават неразбрани

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.