Звезди : Горещи новини09 АВГУСТ 2019

Мила Йовович е бременна с трето дете

На 43, след един тежък аборт, тя посреща третото си дете

Актрисата разкри щастливите новини с публикация в Инстаграм.

Мила Йовович сподели, че е бременна с третото си дете, само няколко месеца, след като разказа, че е претърпяла аборт във второто тримесечие.

“След като разбрах, че съм бременна преди 13 седмици, изпитах странна комбинация от чувства – пълно щастие и уплаха. Заради годините си и предишния аборт, не исках да се привързвам към това бебе. Не беше никак приятно преживяване през последните месеци – със семейството ми живяхме на тръни, чакайки за резултати от изследвания постоянно. За щастие, вече всичко изглежда наред и открихме, че съм благословена с още едно момиченце”, сподели в описанието под публикацията звездата.

Преди няколко месеца, във връзка със закона за забрана на абортите, тя реши да сподели историята покрай аборта си в четвърти месец от бременността.

“Наложи ми се да претърпя спешен аборт и ми казаха, че трябва да съм будна през цялата процедура. Беше най-страшното преживяване, през което съм преминавала до сега, все още имам кошмари от този ден”, разказа Мила.

Всъщност това е била и причината й да се обърне към здравословното хранене – искала е да се пребори с депресията, в която изпаднала след аборта, по естествен начин, без медикаменти. След няколко месеца усилени тренировки и диета със свежи плодове и зеленчуци, тя успяла да се справи с трудния период.

Мила Йовович една година по-късно

“Не ми се искаше да говоря за тази част от живота си, но след като разбрах за закона, който искат да въведат, не можах да замълча”, обясни защо е решила да сподели историята си актрисата.

Бебето, което очаква Мила сега, е от съпруга й Пол Андерсън, с когото актрисата има вече две деца – Евър, на 11 години, и Дашиъл, 9 години. Преди това тя е била омъжена за Шон Андрюс и Люк Бесон.

Ева Лонгория за раждането на 43

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Селена и Джъстин - как двамата разказват своята страна на историята

Джъстин призна грешките си, а Селена открито го обвини в тормоз

Горещи новини28 ЯНУАРИ 2020

Ирина Шейк разказва за раздялата с Брадли

За първи път моделът говори за раздялата си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си