Меган Маркъл показа на короната коя е наистина

Сияеща, щастлива и откровено секси. Меган наруши всички правила по време на един от последните си представителни ангажименти

Снимки: Profimedia

Щастлива до любимия си мъж и дори малко предизвикателна – “новата” Меган Маркъл вече изобщо не се интересува от протокола.

Свободата наистина е сладка!

И го видяхме снощи, когато Меган се появи с Хари на събитие, облечена в тясна рокля, със силно гримирани очи и ярко червило.

Том Брадби: “Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари”

Дръзката й визия показва, че бившата актриса вече се завръща към типичния си образ и изцяло е отхвърлила консервативните порядки на кралския двор. Макар че до края на месец март с Хари имат да изпълнят няколко последни официални ангажимента във Великобритания.

Какви дрехи носеше херцогинята “в оставка”?

Меган Маркъл показа на короната коя е наистина

Меган беше избрала яркосиня рокля от колекцията на Виктория Бекъм, съчетана с обувки Manolo Blahnik. Съпругата на принц Хари носеше абсолютно забраненото от протокола лъскаво червено червило. Очите й също бяха гримирани с тъмни сенки.

Вижте всички снимки в галерията горе.

Макар навън да се изливаше силен дъжд, прави впечатление, че Меган е оставила връхната си дреха в колата. По къс ръкав и с къса рокля в лошото време, нейното намерение е очевидно – да покаже красивата си фигура в тясната рокля. Нещо, което преди би й навлякло вълна от критика от страна на британците, но сега, предвид новия статус на семейството, бившата звезда от “Костюмари” може да си го позволи без притеснения.

За наградите Endeavour Fund Awards Хари беше координирал визията си с тази на жена си. Той също беше облечен в сини нюанси.

Принц Хари призна: От три години ходя на терапия

Меган Маркъл показа на короната коя е наистина

Традиционните награди почитат постиженията на ветерани, както и на хора, които успешно са се възстановили след физическа травма и са се откроили след това със спортните си постижения. На церемонията снощи и Меган, и Хари, лично са се запознали с номинираните, а след това всеки от двамата е връчил награда.

Утре Меган и Хари ще посетят заедно музикалния фестивал Маунтбатън в Роял Албърт Хол. В деня на жената 8 март Меган ще има своя поява без съпруга си.

С най-голям интерес обаче се очаква събитието на 9 март. Тогава на един от големите официални празници във Великобритания отцепилата се двойка ще присъства заедно с всички високопоставени роднини на Хари – кралицата, принц Чарлз, Кейт и Уилям.

След края на месеца, Меган и Хари ще се завърнат в Канада, където вече спокойно ще могат да се отдадат на частната си фондация и на новия си светски живот, далече от двореца.

Меган Маркъл направи тези бели кецове известни

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Принц Уилям за смъртта на принцеса Даяна: "Чувстваш болка като никоя друга"
Горещи новини24 МАЙ 2020

Принц Уилям: "Когато станах баща, емоциите от загубата на майка ми се връщаха постоянно"

Принцът говори за предизвикателствата пред родителите, пораснали без майка или баща

Новият модел на Jacquemus
Горещи новини22 МАЙ 2020

Новият модел на Jacquemus

Френският дизайнер избра баба си Лилин за модел

Джъд Лоу очаква бебе номер шест
Горещи новини21 МАЙ 2020

Джъд Лоу очаква бебе номер шест

Това ще бъде първото му дете със съпругата му Филипа Коан