Звезди : Горещи новини26 ФЕВРУАРИ 2018

Мария Илиева се връща на сцената на 8 март

Певицата се е посветила на сина си, приема само ексклузивни ангажименти

Едва месец и половина след като стана майка за пръв път Мария Илиева се завръща на голямата сцена. “Вече много ми се пее и сцената много ми липсва!”, споделя изпълнителката.

Първото й участие след раждането на сина й Александър ще бъде навръх празника на жената в пловдивски клуб. Два дни по-късно, на 10 март, певицата се отправя за Варна, където ще зарадва феновете си. Тя за първи път ще представи на живо и последното си парче “Всичко”, чието видео излезе седмица преди синът на поп звездата да се появи на бял свят.

Мария Илиева сподели първи кадър със сина си

Като всяка млада майка, след раждането Мария се посвети изцяло на малкото си момченце и изчезна от светлините на прожекторите. Наскоро тя показа, че вече е в страхотна форма и се чувства готова да се качи на голямата сцена. Въпреки всичко Мария е решила силно да ограничи участията си и да поема само ексклузивни ангажименти, за да се фокусира върху грижите за детето си.

Мария Илиева: “Да, бебето беше планирано”

Още докато беше бременна Илиева сподели, че вече се грижи за музикалния вкус на бебето си и го възпитава с класически произведения на Бетовен, Моцарт и Шопен. Пускала му е и фолклорни изпълнения на хора на нейната майка Ваня Монова.

Снимка: сп. EVA

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бившата приятелка на Джъд Лоу очаква второ дете

Таткото е бразилският футболист Жоржиньо

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Селена Гомес е била диагностицирана с биполярно разстройство

Болестта вероятно е причина за депресивните епизоди на певицата

Горещи новини04 АПРИЛ 2020

Бъpни Екълстоун (89) очаква четвърто дете

Бившият шеф на "Фоpмyла 1" вече има три дъщери, като най-голямата от тях е на 65 години