Клои Кардашиян спасява връзката си със семеен терапевт

Двойката е готова вече и за брак

Никой не очакваше, че Клои Кардашиян ще прости изневерите на половинката си Тристан Томпсън, които предизвикаха раждането й.

Тя обаче не само, че му прости, но и цялото й семейство преглътна обидата. А двамата изглежда се опитват да преодолеят трудностите и да загърбят миналото. Затова и са тръгнали на терапия за двойки.

Хванаха в изневяра гаджето на Клои Кардашиян

“100 % те преминават през семейна терапия. Тя се труди здраво, той се труди здраво. Не можеш да възвърнеш доверието си към някого само за два месеца. Тя не иска отново да изглежда като готвачка,” издава близка до двойката.

Седмици бяха необходими, за да може Клои да прости всичките изневери на 27-годишния спортист. Това обаче разочарова почитателите й, които се надяваха, че тя ще бъде силна и няма да се поддаде на чувствата. “Обичам и обожовам Клои, но съм много разочарована, че остана с Тристан, което е загуба на време. Призовава жените да ценят стойността си и да следят пътя си, но когато дойде моментът да си тръгне, се оказа, че е лицемерка,” коментират фенове в Twitter.

Клои Кардашиян изненадващо се върна при Тристан

Двойката не само се е събрала, но дори се очаква скоро да се чуе камбанен звън. Наскоро риалити звездата се появи с пръстен с огромен диамант, което повдигна въпроса дали с Тристан не са се сгодили. Засега нито един от двамата не е коментирал новината.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

Голди Хоун и Кърт Ръсел снимат "Коледните хроники" 2

Ще гледаме лентата на следващата Коледа

Горещи новини09 ДЕКЕМВРИ 2019

26-годишна Африканка стана "Мис Вселена"

Зозибини Тунзи от Южна Африка победи претендентки от 90 държави

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера