Звезди : Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2019

Карди Би е на корицата на януарския Vogue. “Вярвам в прошката”, казва звездата

Стопроцентово откровена за брака и за кариерата си

Рап сензацията Карди Би е първата звезда на корицата на американския Vogue за новата година – и не се срамува да говори за трудностите, през които преминава.

В интервюто Карди е напълно откровена за притесненнията за кариерата си, както и за това какво се случва в брака й. Периодът е напрегнат за нея по няколко причини, част от които са предизвикателствата във връзката със съпруга й Offset.

След като му прости изневяра, Карди непрекъснато е обект на тормоз в социалните мрежи.

“Ако се разделиш с мъжа, който ти е изневерил и си депресирана без него, а след това решиш да говориш с него и се опитате да поправите нещата, една камара жени се нахвърлят срещу теб и твърдят, че си ги предала”, споделя изпълнителката. “В социалните мрежи всички се преструват, че връзките им са идеални. Това ме побърква. Около мен има много жени и всяка една се оплаква от нещо. Може връзката с мъжа й да е много хубава, но той да е останал без пари. Или пък сексът вече да не е достатъчно добър. Но винаги има нещо”.

“Когато се омъжваш за някого и даваш клетва, че това е докато смъртта ви раздели, проблемите също влизат в сметката. И нямам предвид проблеми като това някой да е оставил вратата на хладилника отворена. А неща като изневярата, например”.

“Вярвам в прошката. Молих се за нея – и двамата се молихме. Посетиха ни свещеници, такива неща” – разказва още Карди.

За кадъра на корицата Карди позира със своята 16-месечна дъщеря Калчър. Рап звездата е облечена в женствена червена рокля и носи червени обувки на висок ток, гримирана семпло и с небрежно пусната коса.

В момента тя и Offset търсят да купят общ дом, но е трудно, тъй като заради работата си рядко се засичат в същия град за повече от една вечер. “В момента имаме отделни домакинства”, признава звездата.

Карди казва, че е под напрежение и заради работата по втория си албум. Той трябва да излезе в началото на 2020-та, но след историческия успех на Bodak Yellow, тя е силно притеснена за това как ще се възприемат новите й парчета. “Истината е, че на хората им писна да ме гледат как печеля. Когато пусна търсене с името си в Туитър, намирам само хейт. Затова се чувствам най-спокойна, когато съм около дъщеря си. Тогава ръцете ми са далече от телефона”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Bad B*tch: Бионсе открадна шоуто преди наградите "Грами"

Звездата пропусна церемонията, но се появи с убийствена визия на партито на Клайв Дейвис преди това