Звезди : Горещи новини12 ФЕВРУАРИ 2019

Грами драми, Карди Би напусна Instagram

Хейтъри нападнаха певицата след победата й на церемонията, предизвиквайки нейния гневен отговор

Първата награда “Грами” на Карди Би и донесе неочаквана вълна от хейт.

Певицата бе нападната в социалните мрежи, след като й дадоха статуетката за най-добър рап албум. Те твърдят, че “Invasion of Privacy” не заслужавал да спечели.

Вълната от критика накара певицата да деактивира акаунта си в Instagram, като преди това качи гневно видео, после го изтри. В него Карди се защитава ожесточено и изтъква, че “си е скъсала задника” да направи този албум. “Спях по три месеца на един кожен диван в студиото, докато бях бременна, далече от семейството си”, казва Карди. “Получавах мигрени, записвах болна. Четири песни въобще не влязоха в албума, защото когато ги записвах, носът ми беше запушен”.

“Когато миналата година бях номинирана в две категории, но не спечелих, всички обясняваха, че са ме отрязали незаслужено. Тази година спечелих и пак имате проблем?”, допълва тя.

Церемонията в неделя вечер донесе критика за Карди и в личен план. Причината е, че тя се появи на червения килим с Offset, с когото се беше разделила няколко месеца по-рано заради негови системни изневери. Рапърът от Migos кръшнал на Карди още докато тя беше бременна, но тогава съпругата му му прости. Този път изглежда феновете не подкрепят решението на Карди Би да даде пореден шанс на башата на 7 месечната си дъщеричка Калчър.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Latest look: Тейлър Суифт и новата й прическа

Може ли това да е визия за новия албум?

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Първите снимки на малкия принц Луи

Честит първи рожден ден, принц Луи!

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете