Звезди : Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2019

Какво ще се случи с Chanel след смъртта на Лагерфелд?

Марката е изправена пред една от най-големите си кризи, след като Лагерфелд почина. Шанел има няколко много важни избора пред себе си.

Марката е изправена пред една от най-големите си кризи, след като геният Карл Лагерфелд почина. Chanel имат няколко много важни избора пред себе си.

Карл Лагерфелд бе поел Шанел в своите ръце вече над 36 години. След като дизайнерът почина във вторник, марката трябва бързо да се опита да излезе от кризисната ситуация и да намери негов заместник.

Карл Лагерфелд почина на 85 години

За момента са се спрели на дясната ръка на покойника – Виржини Виард. Тя работи с него почти от самото начало на неговата кариера в Шанел и е тясно обвързана с всичките му проекти. Няма по-добър кадър, който да познава стилът на Лагерфелд като нея.

Най-голямото предизвикателство пред нея, в случай, че тя остане пернаментно на поста, ще бъде да излезе от сянката на Карл. Дали тя ще избере да следва неговия стил или да направи смел завой, предстои да разберем.

Не ми пука за мнението на мъжете, казваше Лагерфелд

Някои смятат, че Шанел може да поеме към други избори от външни дизайнери. Потенциални варианти са Фийби Фило, която точно преди година напусна Celine, или Албер Елбаз, доскоро принадлежащ към екипа на Lanvin.

Ако собствениците, Алан и Джерард Вертеймер, решат да изберат някой от тях или друг подобен дизайнер, има опасност това да изправи пред криза идентичността на марката. А Шанел е позната с това, че запазва своя облик и разчита на първоначалния стил, създаден от самата Коко.

Мечти в пудрено: висша мода от Chanel

Едно знаем със сигурност в момента. Въпреки че се очакват значителни промени в компанията, тя няма да бъде оставена на пазара за продан. Според анализатори от сферата, брандът е твърде голям и утвърден за това.

Chanel 5: Какво не знаете за най-известния парфюм в света

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Авария провали шоуто на Дженифър Лопес в Ню Йорк

Концертът бе внезапно прекъснат след третата песен

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

Двете присъстваха заедно с мъжете си на премиерата на "Цар Лъв"

Горещи новини14 ЮЛИ 2019

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

За пръв път Кейт и Пипа Мидълтън и Меган Маркъл се появяват трите заедно

Горещи новини13 ЮЛИ 2019

Кубрат Пулев и Андреа са се разделили

Разбираме от последната публикация на Андреа