Звезди : Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2017

Фърги описа връзката си с Джош във видеоклип

Певицата пусна седем нови песни в последните няколко дни

Дни след като обяви раздялата си с Джош Дюамел, Фърги пусна седем видеоклипа към песни от новия й албум.

В една от продукциите тя дори е описала каква е била накрая връзката им с известния актьор. Във видеото към “Save It Til Morning”, блондинката показва нагледно как двама съпрузи вече са изстинали един към друг и почти не общуват, но пред камерите и фотообективите се преструват блестящо на идеалното американско семейство.

При обявяването на раздялата си, Джош и Фърги споделиха, че не са заедно от доста време, но го пазили в тайна, за да може сина им да свикне с този факт и всички да се приспособят към новата ситуация. По-късно певицата сподели, че този момент на преструвки й е бил особено неприятен и труден.

Сега блондинката е изцяло фокусирана върху кариерата си и е готова отново да превземе музикалния небосклон. Затова и за всяка песен и видео към новия й албум Double Dutchess певицата се е консултирала с цял екип от професионалисти. Сред тях изпъква името на модния редактори и стилист Карин Ройтфелд, фотографското дуо Мерт и Маркус, креативния директор на рекламните кампании на Miu Miu и Versace – Джовани Бианко, модела Кендъл Дженър и шведския режисьор Йонас Акерлунд.

“Чувствам се наистина щастлива, защото имам възможността да работя с екип мечта”, хвали се Фърги и споделя за работата си с Ройтфелд: “Това е една легенда. Тя знае какво иска, много е внимателна към детайлите, заради което я ценя толкова много. Харесва ми да се уча от такива хора, които ми помагат да кача стила си на ново ниво.”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност