Звезди : Горещи новини15 СЕПТЕМВРИ 2017

Фърги и Джош Дюамел се разделиха

Двамата от месеци не са заедно, но са крили заради детето

Фърги и Джош Дюамел изненадващо обявиха, че се разделят след осемгодишен брак.

Двамата заявиха, че са взели това решение преди време, но са го пазели тайна, за да може семейството им да свикне. Певицата и актьорът са категорични, че винаги ще се обичат и ще полагат всички грижи за четиригодишният си син Аксел. “С абсолютна любов и уважение решихме да се разделим по-рано през тази година. За да дадем на семейството си най-добрата възможност да се приспособи към новата ситуация, искахме да запазим това за себе си, преди да го споделим с обществеността. Ние сме и винаги ще бъдем обединени подкрепа един към друг и към нашите семейства.”

Фърги и Джош Дюамел не са забелязвани заедно от известно време. Затова не е ясно кога са се разделили. Запознати разкриват, че двамата имат сериозни проблеми от години. “Голям фактор е колко са различни Джош и Фърги. В началото това ги привличаше един към друг и правеше нещата забавни,” разкрива източник пред сп. People. Той допълва, че Фърги е “забавна и дружелюбна”, а Джош е “чаровен и спокоен”. “Но те идват от тотално различни места и искат много различни неща.”

Фърги и Джош са женени от 2008 година, като са заедно 4 години преди това. Преди време имаше слухове, че актьорът е изневерявал на половинката си, но двамата така и не коментираха това, а направиха всичко възможно, за да запазят хармонията помежду си.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Поли Генова с първи кадри с мъжа и детето си

Певицата най-сетне показа половинката си

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Виктория Бекъм: "Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си"

Майка и дизайнер с интервю за полското издание на списание Vogue

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Шарлийз Терон защити своите африкански корени

На събитието, което тя организира, за да събере средства за нуждаещите се в Африка, тя избра тоалет с препратка към родната си култура