Джоли получила парализа на лицето след развода

“Сега се чувствам повече жена, защото се съобразявам със себе си”.

Разводът между Брад и Анджелина се оказа доста по-тежък и за двамата, отколкото предполагахме.

След като Пит разкри, че му е минавало през ума да сложи край на живота си, Джоли е започнала да има проблеми с кръвното и е получила парализа на Бел (увреждане на лицевия нерв, вследствие на който едната половина от лицето й увиснала). Актрисата споделя, че се е справила със здравословните си проблеми, благодарение на акупунктурата.

Анджелина: С Брад ще си останем едно семейство

Тя е категорична, че засега няма да се занимава с кино, а се е отдала на шестте си деца и на здравето си. “Искам просто да направя подходяща закуска и да поддържам дома”, казва звездата в интервю пред Vanity Fair. “От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ. Ставам все по-добра и в трите”, допълва тя и казва, че децата й са всичко за нея. “Докато растях, много се притеснявах за майка си, затова не искам децата ми да се притесняват за мен. Аз съм на мнение, че е важно да плачеш под душа, а не пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще е наред, дори когато ти самата не си сигурна, че ще е така”, споделя е в интервюто Джоли.

Брад Пит проговори: Пиех прекалено много!

Джоли е категорична, че разводът й се е отразил положително в някои аспекти. “Всъщност сега се чувствам повече жена, защото се съобразявам със себе си, слагам семейството си на първо място и обръщам внимание на живота и здравето си. Мисля, че това прави една жена завършена”, казва 42-годишната звезда.

Любовната история на Брад и Анджелина

Джоли за първи път разкрива как е настъпил края на брака й с Брад Пит. “Последните мигове от брака ми бяха най-тежкият период в моя живот”, казва тя. “Нещата се влошиха окончателно към средата на 2016 г. Ние с Брад престанахме да се понасяме и смятам, че това бе най-тежкият и най-страшният период в моя живот. По едно време осъзнахме, че и на двамата ни трябва въздух”, допълва Джоли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Диляна Попова потвърди, че с Блатечки са отново заедно

В интервю за Нова актрисата и модел потвърди новината

Горещи новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Тялото на Джей Ло ще ви мотивира за цялата седмица

Такова тяло се извайва с много танци и с тежести, съветва латино дивата

Горещи новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Джъстин Бийбър не бил верен на Хейли в началото на връзката им

Певецът разказа, че тогава все още не бил преодолял раздялата си със Селена Гомес

Горещи новини15 ФЕВРУАРИ 2020

Адел продължава да се топи

Поп звездата започва почти всеки свой ден с интензивна едночасова тренировка във фитнеса