Брад Пит: Няма да се самоубивам!

Актьорът вече е намерил смисъл и сили да продължи напред

Дни след разтърсващото си интервю за сп. GQ, Брад Пит заяви, че е по-силен от всякога и няма намерение да слага край на живота си.

“Нямам намерение да се самоубивам или нещо такова. Не съм толкова зле”, категоричен е актьорът пред журналист на Associated Press.

Холивудската звезда призна, че за провала на брака му с Анджелина Джоли е виновен той. “Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце“, заяви Брад пред GQ. А това признание (както и страхотната му фотосесия за изданието!) доведе до възобновяване на добрите му отношения с бившата му съпруга.

Днес той е категоричен, че вече е намерил смисъл да продължи живота си. “Все още има твърде много красота в света и много любов. Има много любов за даване, така че всичко е наред. Такъв е животът. Засега гледам да държа кораба на вода и да измисля как най-добре за всички ни ще станат промените, свързани със семейството ни. Защото децата са всичко. Те са животът ти, те са основният фокус, както и би трябвало да бъде”, казва още Пит.

“Нямам никакви тайни. Не смятам, че има какво да крия. Всички сме хора, а човешкото състояние винаги предизвиква особен интерес. Ако не говорим за своите преживявания, няма да се почувстваме по-добре”, споделя още актьорът.

Снимки: GQ; Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 МАРТ 2020

Как оцеляват звездите под карантина

Със семейството, с домашните си любимци и със... селфита

Горещи новини28 МАРТ 2020

Ева Лонгория и Камила Коелю споделят бюти и стайлинг тайните си

Две латино красавици разкриват съветите си за перфектна визия

Горещи новини27 МАРТ 2020

Ето колко харчи Иванка Тръмп за течен сапун и защо Америка не се радва

Опитът на Иванка да "образова" последователите си как да мият ръцете си завърши със съвсем различен въпрос

Горещи новини27 МАРТ 2020

Актьорът Марк Блум почина заради усложнения от коронавируса

Той е първият холивудски актьор починал от COVID-19