Брад Пит: Няма да се самоубивам!

Актьорът вече е намерил смисъл и сили да продължи напред

Дни след разтърсващото си интервю за сп. GQ, Брад Пит заяви, че е по-силен от всякога и няма намерение да слага край на живота си.

“Нямам намерение да се самоубивам или нещо такова. Не съм толкова зле”, категоричен е актьорът пред журналист на Associated Press.

Холивудската звезда призна, че за провала на брака му с Анджелина Джоли е виновен той. “Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце“, заяви Брад пред GQ. А това признание (както и страхотната му фотосесия за изданието!) доведе до възобновяване на добрите му отношения с бившата му съпруга.

Днес той е категоричен, че вече е намерил смисъл да продължи живота си. “Все още има твърде много красота в света и много любов. Има много любов за даване, така че всичко е наред. Такъв е животът. Засега гледам да държа кораба на вода и да измисля как най-добре за всички ни ще станат промените, свързани със семейството ни. Защото децата са всичко. Те са животът ти, те са основният фокус, както и би трябвало да бъде”, казва още Пит.

“Нямам никакви тайни. Не смятам, че има какво да крия. Всички сме хора, а човешкото състояние винаги предизвиква особен интерес. Ако не говорим за своите преживявания, няма да се почувстваме по-добре”, споделя още актьорът.

Снимки: GQ; Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност