Джо Джонас по стъпките на брат си

Певецът се подготвя за втора сватба с актрисата Софи Търнър

Джо и Софи се венчаха през май с малка сватба след наградите Billboard. Но също като Ник и Приянка, те ще се оженят повторно съвсем скоро.

След множеството сватбени тържества на малкия брат от семейство Джонас преди няколко месеца, явно и Джо е решил да повтори тази процедура със Софи Търнър. Бързата им сватба в LA не им стигна, затова сега планират нова във Франция. Техни близки и хора от организацията разкриха малко детайли около бъдещето събитие.

Планирали са сватбата да се проведе в Париж към началото на есента. Решили са, че ще поканят много хора, там ще свири наживо някоя тяхна любима група и дори по някое време тримата братя от “Jonas Brothers” ще се качат на сцената също.

Джо Джонас и Софи Търнър се ожениха в Лас Вегас

“Джо и Софи са двойка, която обича да се забавлява и да живее за момента. Точно за това беше и цялото нещо във Вегас. Сега планират голямата сватба в Париж, но са много спокойни по отношение на организацията. Работят с агенция и там ги описват като най-спокойната двойка до сега”, съобщава източник на Entertainment Tonight.

И нещата не спират до тук – вчера разбрахме, че празнува ергенското си парти в Ибиза, след като един от гостите му качи негова снимка на яхта. Въпреки че той вече всъщност е женен, това не му попречи да си организира забавно парти с приятелите си на екзотичната дестинация.

Ник Джонас разказва за сватбите си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Кейт Хъдсън е готова за втори брак. Планират ли сватба?

Актрисата вярва, че символиката на брака е по-важна за децата, отколкото повечето двойки осъзнават

Горещи новини20 АВГУСТ 2019

Меган и Хари купонясвали като милиардери в Ибиса

Двамата са били превозвани с частен самолет, първо до Ибиса, а след това до Ница и обратно до Лондон

Горещи новини19 АВГУСТ 2019

Дуейн Джонсън се ожени за втори път

Скалата най-сетне си каза "да" с любовта на живота си