Звезди : Горещи новини04 ЯНУАРИ 2018

Деян Донков: Поставиха ми диагноза рак

След повторни изследвания се оказало лекарска грешка

Малко преди празниците Деян Донков чува ужасяващата диагноза рак.

След като направил рутинни изследвания за лимфом, столичен лекар му казва, че е болен от рак. За щастие, това се оказала лекарска грешка. “Д-р Петров, патолог от “Света Анна”, можете да го цитирате, защото трябва да се радва, че още не съм го убил от бой, ми постави диагноза рак след изследване за лимфом. На масата му имаше кюфтета и почна да ми разказва вулгарни клюки за Коста Цонев”, споделя днес актьорът.

Десет дни по-късно той решава отново да си направи изследвания, за по-точна диагноза. “Всичко се оказа окей, почувствах се като прероден”, казва Донков и сподел, че обмисля да съди д-р Петров, за да няма и други пострадали пациенти от нехайството му, пише столично издание. “Този човек не бива да практикува”, категоричен е актьорът.

В момента Донков разпределя времето си между грижите по малкия си син Христо и новата си постановка в Народния театър – “Калигула”. Още преди да бъде поставен на Голяма сцена, спектакълът предизвика коментари в социалните мрежи заради провокативния си плакат, на който актьорът е чисто гол, наметнат с халат.Това обаче се оказа печеливша стратегия, тъй като всички билети бяха изкупени за представленията за месеци напред.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи