Любимите кецове на любимите ни супермодели

Ангелите на Victoria’s Secret, сестрите Хадид и останалите красавици, влюбени в спортните обувки

Русата кралица на модния подиум рядко изневерява на любимите си маратонки с ретро дизайн Reebok. Независимо дали се е запътила към ревю, фотосесия или към залата за бокс, Джиджи може да бъде видяна в чифт от бяла кожа, комбиниран по всевъзможен начин.

Докато Джиджи е лице на Reebok, Бела е едно от момичетата на Nike. По-малката сестра споделя любовта към маратонките и по-специално белите модели. Тя често ги комбинира с деним и ефектни топове или пък мини рокли.

Като истинска нюйоркчанка, Карли е усвоила до съвършенство изкуството да се обличаш удобно. Често можем да я видим в романтична рокля или прав панталон и блейзър, но завършени с чифт класически кецове Adidas Stan Smith.

Ангелът на Victoria's Secret е известна със своя непринуден, рок-шик стил. В ежедневието си Бехати често може да бъде видяна с тишърти на рок групи и кожени панталони, или пък с рокли като тази, завършени с Converse или Vans.

Точно като Бехати, Лили също обожава леко рок-шик привкуса в стила си. Удобните Adidas Stan Smith подхождат както на романтичните поли и рокли, така и на комбинацията от прокъсан деним и черен топ, която Лили избира за ваканцията си.

Младата надежда на модния свят взема пример от по-опитните си колежки и залага на Adidas Stan Smith. Кая често носи Vans, Puma и други спортни брандове, а това й е от полза в натоварените дни между ревютата.

Поредният почитател на Adidas Stan Smith е моделът с известна фамилия. Хейли често залага и на Nike и Puma, особено когато се е запътила към фитнеса в Ню Йорк.

Освен Yeezy by Kanye West (разбира се), Кендал притежава няколко чифта Kenneth Cole, които разхожда както с ексцентрични съчетания, така и с любимите си мини рокли в неутрални цветове, прилепващи по тялото й.

На котешката пътечка те дефилират с най-ексцентричните решения на големите имена в модата.

Но в ежедневието си често избират визии, които с лекота да се комбинират с любимите им маратонки.

Споделяме любовта на супермоделите към спортните обувки, защото и ние, също като тях, ценим удобството, което ни дават те. И докато сестрите Хадид и ангелите на Victoria’s Secret препускат от ревю към фотосесия, от червен килим към поредната екзотична ваканция, ние избираме маратонките за визиите си в града. А от красавиците черпим вдъхновение за това как да ги носим всеки ден!

В галерията сме събрали част от любимите ни модели и техните любими маратонки. Ето как ги съчетават!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Селена Гомес по-чаровна от всякога без капка грим
Звезден стил03 ФЕВРУАРИ 2023

Селена Гомес по-чаровна от всякога без капка грим

Най-новата поредица от селфита на 30-годишната звезда ни показват нейната най-естествена версия. И сме удивени от нея.

Маникюрът на звездите директно от червения килим
Звезден стил20 ЯНУАРИ 2023

Маникюрът на звездите: Директно от червения килим

Сезонът на наградите започна, а знаменитостите стъпват по червения килим по-впечатляващи от всякога.

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж
Звезден стил19 ЯНУАРИ 2023

Джена Ортега: Дивата на Saint Laurent в Париж

Звездата от „Wednesday“ се появи във френската столица по случай ревютата на мъжка мода, а визията й бе повече от впечатляваща.

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023
Звезден стил17 ЯНУАРИ 2023

Най-красивите визии от Critics’ Choice Awards 2023

От бляскавия тен на Лили Джеймс до огнените устни на Джулия Гарнър, преминавайки през изваяната осанка на Аня Тейлър-Джой, ето ги най-впечатляващите визии от червения килим в Лос Анджелис.