Британците са ядосани на Меган и Хари

Решението на Меган и Хари да не показват детето ядоса жителите на Великобритания.

След като Хари и Меган обявиха, че няма да покажат бебето си веднага след раждането му, британците изглежда масово са недоволни.

Меган и Хари често игнорират протокола, но този път разочарованието е наистина голямо. Тяхното решение да отпразнуват раждането на детето само в тесен семеен кръг не зарадва нацията.

Съвсем наскоро беше обявено, че когато раждането на бебето започне, това ще бъде оповестено публично, но бебето ще видим чак след няколко дни в официална фотосесия на семейството.

Прочетете още по темата тук.

Почитателите на кралската фамилия са ядосани, че херцозитеще разрушат традиция, която продължава вече десетки години. Списание “The Sun” казват, че това е нарушаване на правата на жителите на Великобритания.

“Да държат цялата нация в неведение за детайлите, дори след раждането, е лош имидж за кралската двойка. Хората имат право да виждат какво се случва в живота на семейството, което издържат с парите от собствените си данъци. Те или трябва да го приемат, или да се провъзгласят за обикновени цивилни. Не може и двете”, коментират от медията.

“The Sun” често говорят за нередностите, които виждат в кралското семейство и много хора смятат, че мнението им е твърде крайно. Но този път коментарите на потребителите в интернет показват друго. Нацията наистина е недоволна.

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Според 78-годишния фотограф Артър Едуардс, Хари драстично се е озлобил към медиите в последните години. “Той беше най-добрият от тях, много пъти съм ходил да пийнем по нещо в някоя механа с него, говорихме си за всичко и така нямаше неразбирателство. Сега не получаваме дори едно “Добър ден”. Нищо. Третира ни като телеграфни стълбове!” споделя фотографът.

Терминът на Меган не е точно определен, но знаем, че е в края на април или началото на май. Ако съдим по ангажиментите на другите членове на кралското семейство, бебето ще се роди между 25 април и 6 май.

Уилям ще пътува на 23-ти, а принц Чарлз и Камила на 7 май и хората смятат, че те не биха предприели пътешествие, ако има възможност да пропуснат раждането на детето.

Меган Маркъл смята да наеме мъжка бавачка?

Какво знаем за бебето на Меган?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари