Мода : Личен стил17 АПРИЛ 2019

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Проследете как се развива стилът на Меган през месеците на бременността й.

Стилът на Меган Маркъл като бременна е по-различен от този на която и да е друга кралска особа в очакване на бебе.

Терминът на Меган приближава все повече и сега е перфектният момент да погледнем назад към всички нейни стилни визии през последните девет месеца.

Откакто тя обяви, че очаква бебето си миналия октомври, Маркъл засили общественото любопитство към себе си. По принцип, когато една кралска особа е бременна, се отделя още повече внимание върху стила й. Следи се кои марки ще подбере, какви цветове и модели. В много случаи от точно тези визии на принцесите се променя и настоящата мода. Забелязваме обаче, че стилът на Меган се различава от този на Кейт или Даяна, когато те бяха бременни.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Те наблягаха на пастелните цветове и свободните рокли – най-обичайната униформа на бременните. Но Маркъл създаде свой собствен стил през тези девет месеца. Тя не се ограничи само със закриващите формите на тялото тоалети, а облече някои много прилепнали рокли, които подчертаха растящото й коремче.

Освен това тя се съсредоточи в по-неутралната гама и цветовете на дрехите й главно бяха черни и бели или от тъмната гама. Няколко изключения направиха ярко червените й визии и броени розови тоалети.

Меган Маркъл отказва да покаже бебето след раждането

Заедно с всичко това Меган показа, че не се страхува да наруши правилата, като се появи и с рокли, по-къси от това, което протоколът позволява. Осмели се и да се качи на високи токове, които принципно биха били предизвикателство за една бременна жена.

Като цяло бихме казали, че Меган придаде Холивудски шик на визиите си през последните месеци. Така дрехите й напълно изразяваха нейния характер и това, което я прави специална. Точно за това и може би всички можем да се съгласим, че стилът й беше наистина впечатляващ и красив.

Разгледайте галерията и се убедете сами. 

Меган Маркъл смята да наеме мъжка бавачка?

Меган Маркъл излиза в майчинство

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил13 АВГУСТ 2019

Големите очила на Кайли - да или не?

Модно откритие ли са, или... по-скоро приличат на шнорхели?

Личен стил12 АВГУСТ 2019

Ирина Шейк цялата във Versace на плажа

Ирина знае как да плажува със стил

Личен стил08 АВГУСТ 2019

Адриана Лима е своята собствена муза

Новата й фотосесия има гръмко послание

Личен стил08 АВГУСТ 2019

Latest Look: Камила Кабейо е игрива Senorita

Певицата пленява с позитивността си