Мода : Личен стил17 АПРИЛ 2019

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Проследете как се развива стилът на Меган през месеците на бременността й.

Стилът на Меган Маркъл като бременна е по-различен от този на която и да е друга кралска особа в очакване на бебе.

Терминът на Меган приближава все повече и сега е перфектният момент да погледнем назад към всички нейни стилни визии през последните девет месеца.

Откакто тя обяви, че очаква бебето си миналия октомври, Маркъл засили общественото любопитство към себе си. По принцип, когато една кралска особа е бременна, се отделя още повече внимание върху стила й. Следи се кои марки ще подбере, какви цветове и модели. В много случаи от точно тези визии на принцесите се променя и настоящата мода. Забелязваме обаче, че стилът на Меган се различава от този на Кейт или Даяна, когато те бяха бременни.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Те наблягаха на пастелните цветове и свободните рокли – най-обичайната униформа на бременните. Но Маркъл създаде свой собствен стил през тези девет месеца. Тя не се ограничи само със закриващите формите на тялото тоалети, а облече някои много прилепнали рокли, които подчертаха растящото й коремче.

Освен това тя се съсредоточи в по-неутралната гама и цветовете на дрехите й главно бяха черни и бели или от тъмната гама. Няколко изключения направиха ярко червените й визии и броени розови тоалети.

Меган Маркъл отказва да покаже бебето след раждането

Заедно с всичко това Меган показа, че не се страхува да наруши правилата, като се появи и с рокли, по-къси от това, което протоколът позволява. Осмели се и да се качи на високи токове, които принципно биха били предизвикателство за една бременна жена.

Като цяло бихме казали, че Меган придаде Холивудски шик на визиите си през последните месеци. Така дрехите й напълно изразяваха нейния характер и това, което я прави специална. Точно за това и може би всички можем да се съгласим, че стилът й беше наистина впечатляващ и красив.

Разгледайте галерията и се убедете сами. 

Меган Маркъл смята да наеме мъжка бавачка?

Меган Маркъл излиза в майчинство

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЧЕН СТИЛ

Личен стил27 МАРТ 2020

Mood Booster: Как да направим удобния стил за вкъщи секси

Добавете малко цвят към еднообразното ежедневие

Личен стил25 МАРТ 2020

Girl On The Go: Мартина Върбанова

Излизаме на виртуална разходка с едно от най-усмихнатите и стилни момичета, на които можете да попаднете в социалната мрежа

Личен стил19 МАРТ 2020

Стил за завиждане от 68-годишната инстаграм звезда

Почерпете се с доза модна мотивация

Личен стил15 МАРТ 2020

Поезия в детайлите или стилът на Кристина де Конинк

Музата на Мартин Маджела харесва семплите дрехи и често носи нещо на Ralph Lauren