Брад и Анджелина се срещат тайно

Двойката възобновила отношенията си след признанията на Пит

Брад Пит и Анджелина Джоли са стоплили отношенията и са започнали да се срещат тайно от децата си, съобщи порталът Hollywood Life.

“Брад и Анджи държат своите възобновени отношения в тайна, защото не искат да смущават децата. Тяхното благополучие им е приоритет”, разкрива приятел на двойката пред сп. Life&Style.

Причината за възобновяване на добрите им отношения е трогателното интервю на Брад пред сп. GQ, в което разкрива, че той и проблемите му с алкохола са причината за края на брака им. “Абсолютно очевидно е, че Пит все още е влюбен в Джоли, а и тя все още го обича”, допълват близки.

В последните няколко седмици двойката е забелязвана много по-често заедно, отколкото преди. Наскоро стана и ясно, че Анджелина търси нова къща по-близо до дома на Брад, в която да се премести заедно с децата.

Приятел на двойката разкрива, че към момента Пит е спрял алкохола и е станал много по-добър баща. Той полагал всички грижи, за да бъде по-близо до шестте си деца.

Снимки: GQ; Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка