Звезди : Горещи новини05 СЕПТЕМВРИ 2019

Брад Пит бил в група на анонимни алкохолици след развода с Анджелина

Актьорът е имал зависимост към алкохола през по-голямата част от осъзнатия си живот

Веднага след подаването на документите за развода с Анджелина Джоли Брад Пит се включил в група за взаимопомощ и я посещавал в продължение на година и половина.

Това признава актьорът пред “The New York Times” в последното си интервю.

“Там бяхме група от хора, всички искрени и отворени към дискусия по начин, по който никога не бях виждал до сега. Беше безопасно място, където не ме съдиха и затова и аз не съдих себе си”, разказва Брад Пит.

За негова изненада, никой не докладвал на медиите за присъствието му там.

“Чувствах се освободен, че мога да покажа дори най-грозната страна на характера си. А това е истински ценно”, продължи звездата от “Once Upon a Time in Hollywood”.

Брад и преди е говорил за проблема си с пиенето, но за пръв път разбираме как е открил решението. През 2017 той беше споделил, че в студентските си години е бил буквално експерт в пиенето. И не само това – дълго време е пушил в опит да се справи със стреса. Когато започнал семейния си живот се отказал от цигарите, но алкохолът продължил да бъде негов порок.

Проблемът се изострил в годината, в която започнал разводът с Джоли. Точно това подтикнало Брад да потърси помощ.

Но в неговия живот винаги е имало проблеми, които са го подтиквали към пиенето. Брад е отраснал в семейство, където е трябвало да прикрива всякакви признаци на слабост и това оставило следа върху него.

Любовната история на Брад и Анджелина

По-късно, когато пробил в киното, всичко се променило, и то не за хубаво. “През 90-те вниманието към мен наистина ме побърка. Не се чувствах комфортно с цялата какафония от очаквания и критика. Превърнах се в отшелник и се напивах до забрава”.

Днес всичко изглежда най-сетне се нарежда за Брад. Вече е трезвен и се фокусира върху кариерата си и децата си. С Анджелина са успели да подобрят отношенията си и да забравят за всички различия, заради децата си.

Брад и Анджелина са по-близки след развода

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Жени Калканджиева отпразнува 25 години агенция "Визаж"

Звездният купон по повода събра над 400 гости

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Bad B*tch: Бионсе открадна шоуто преди наградите "Грами"

Звездата пропусна церемонията, но се появи с убийствена визия на партито на Клайв Дейвис преди това