Звезди : Горещи новини05 СЕПТЕМВРИ 2019

Брад Пит бил в група на анонимни алкохолици след развода с Анджелина

Актьорът е имал зависимост към алкохола през по-голямата част от осъзнатия си живот

Веднага след подаването на документите за развода с Анджелина Джоли Брад Пит се включил в група за взаимопомощ и я посещавал в продължение на година и половина.

Това признава актьорът пред “The New York Times” в последното си интервю.

“Там бяхме група от хора, всички искрени и отворени към дискусия по начин, по който никога не бях виждал до сега. Беше безопасно място, където не ме съдиха и затова и аз не съдих себе си”, разказва Брад Пит.

За негова изненада, никой не докладвал на медиите за присъствието му там.

“Чувствах се освободен, че мога да покажа дори най-грозната страна на характера си. А това е истински ценно”, продължи звездата от “Once Upon a Time in Hollywood”.

Брад и преди е говорил за проблема си с пиенето, но за пръв път разбираме как е открил решението. През 2017 той беше споделил, че в студентските си години е бил буквално експерт в пиенето. И не само това – дълго време е пушил в опит да се справи със стреса. Когато започнал семейния си живот се отказал от цигарите, но алкохолът продължил да бъде негов порок.

Проблемът се изострил в годината, в която започнал разводът с Джоли. Точно това подтикнало Брад да потърси помощ.

Но в неговия живот винаги е имало проблеми, които са го подтиквали към пиенето. Брад е отраснал в семейство, където е трябвало да прикрива всякакви признаци на слабост и това оставило следа върху него.

Любовната история на Брад и Анджелина

По-късно, когато пробил в киното, всичко се променило, и то не за хубаво. “През 90-те вниманието към мен наистина ме побърка. Не се чувствах комфортно с цялата какафония от очаквания и критика. Превърнах се в отшелник и се напивах до забрава”.

Днес всичко изглежда най-сетне се нарежда за Брад. Вече е трезвен и се фокусира върху кариерата си и децата си. С Анджелина са успели да подобрят отношенията си и да забравят за всички различия, заради децата си.

Брад и Анджелина са по-близки след развода

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини07 АПРИЛ 2020

Хари и Меган разкриха плановете си за бъдещето

Двойката разказа и как са избрали името на Арчи

Горещи новини07 АПРИЛ 2020

Алек и Хилария Болдуин очакват петото си дете

Хилария обяви щастливата новина с видео в Instagram

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

3-годишният син на Пинк също боледува от коронавирус

Болестта при детето протича с тежки симптоми, споделя поп звездата