Брад и Анджелина са по-близки след развода

Сагата с развода на Анджелина Джоли и Брад Пит продължи три години и двамата най-сетне подобриха отношенията си

Разводът на Брад и Анджелина беше финализиран миналия петък. От тогава отношенията им значително са се подобрили, посочват приятелите им.

Брад и Анджелина се опитват да приключат брака си от вече 3 години, но заради децата и имуществото им не можеха да се споразумеят. Поне докато не решиха да го направят по по-различен начин – с предварителен развод. Така успяха да се спогодят и окончателно се разделиха в петък. Благодарение на решението за развода отношенията им са се подобрили.

Приятелите им са учудени да видят, че двамата отново си комуникират, без да се карат. Въпреки че не са на едно мнение за всичко, сега говорят спокойно един с друг. Стараят се да се справят по-добре и за децата им.

Анджелина Джоли заведе децата на премиера

Ако до сега е трябвало двамата да се разбират как да се грижат за тях, сега съдът им е възложил график за времето с малките. Това се отразява добре за децата, както и за бившите съпрузи.

Макар и да има множество спекулации, че са забързали развода, защото и двамата имат нови връзки, според близките им това не е никак вярно. Анджелина не се вижда с никого в момента и се е отдала на децата и работата. А до колкото до Брад – той се вижда с други, но “по свои правила – нищо сериозно”, както той сам казвал. Но не е това причината да потърси бързо разрешаване на развода.

Изненада! Дженифър Анистън отпразнува юбилея си с Брад Пит

По отношение на това с кого излиза Пит, най-вероятно това е Чарлийз Терон. За двамата започна да се говори през януари, като източник адресира въпроса, казвайки, че са приятели от дълго време, но “сега нещата са се развили”.

Други слухове, че той е възобновил връзката си с Анистън, се оказват неверни. Близките им казват, че те не са в лоши отношения, но много добре си спомнят защо не се получи между тях и затова не трябва да очакваме Бранистън да се завърнат.

Забравени любови: Брад Пит и Гуинет Полтроу

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Сексът и Риана: Презареждане

Поп звездата пръска от чувственост новият летен брой на списание Interview