Брад и Анджелина са по-близки след развода

Сагата с развода на Анджелина Джоли и Брад Пит продължи три години и двамата най-сетне подобриха отношенията си

Разводът на Брад и Анджелина беше финализиран миналия петък. От тогава отношенията им значително са се подобрили, посочват приятелите им.

Брад и Анджелина се опитват да приключат брака си от вече 3 години, но заради децата и имуществото им не можеха да се споразумеят. Поне докато не решиха да го направят по по-различен начин – с предварителен развод. Така успяха да се спогодят и окончателно се разделиха в петък. Благодарение на решението за развода отношенията им са се подобрили.

Приятелите им са учудени да видят, че двамата отново си комуникират, без да се карат. Въпреки че не са на едно мнение за всичко, сега говорят спокойно един с друг. Стараят се да се справят по-добре и за децата им.

Анджелина Джоли заведе децата на премиера

Ако до сега е трябвало двамата да се разбират как да се грижат за тях, сега съдът им е възложил график за времето с малките. Това се отразява добре за децата, както и за бившите съпрузи.

Макар и да има множество спекулации, че са забързали развода, защото и двамата имат нови връзки, според близките им това не е никак вярно. Анджелина не се вижда с никого в момента и се е отдала на децата и работата. А до колкото до Брад – той се вижда с други, но “по свои правила – нищо сериозно”, както той сам казвал. Но не е това причината да потърси бързо разрешаване на развода.

Изненада! Дженифър Анистън отпразнува юбилея си с Брад Пит

По отношение на това с кого излиза Пит, най-вероятно това е Чарлийз Терон. За двамата започна да се говори през януари, като източник адресира въпроса, казвайки, че са приятели от дълго време, но “сега нещата са се развили”.

Други слухове, че той е възобновил връзката си с Анистън, се оказват неверни. Близките им казват, че те не са в лоши отношения, но много добре си спомнят защо не се получи между тях и затова не трябва да очакваме Бранистън да се завърнат.

Забравени любови: Брад Пит и Гуинет Полтроу

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Какво събра Джей Ло и Робърт Патинсън

Рамона и Батман се интервюират един друг

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Никол Кидман, Холзи, Пинк и звездите на наградите CMA

Вчера се проведоха наградите от Асоциацията за кънтри музиката

Горещи новини14 НОЕМВРИ 2019

Деми Ловато е отново обвързана

Деми отново откри любовта в лицето на модела Остин Уилсън

Горещи новини13 НОЕМВРИ 2019

Ана Фарис се е сгодила за трети път

Американската актриса изглежда се е сгодила с Майкъл Барет